avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate vasmili

Activitate vasmili

buna seara si la multi ani !
am si eu o nedumerire , vreau sa precizez ca lucrez in germania si platesc acolo contributiile sociale fiind angajat acolo .. am platit si aici contributia la casa de pensii ma intereseaza daca anii lucrati in germania se adauga la pensie in romania sau cum se procedeaza in vederea pensionarii.. scuzele de rigoare pentru formulare . va multumesc!
Răspuns la discuția Radiere autoturism
doar cu certificatul de radiere esti sters de la fisc daca nu ai certificatul de radiere ai nevoie de hotarare judecatoreasca
Răspuns la discuția Radiere autoturism
am patit eu ceva asemanator : am vandut masina persoanei A fara sa fac actele persoana A a instrainat-o catre persoana B iar persoana B catre persoana C astfel nu mai stiam unde e masina nu a veam nici actele masiniii nu am specificat nici in certificatul de inmatriculare la rubrica instrainare catre.. am mers la politia rutiera am facut o cerere catre comandant si astfel masina a fost data in urmarire , asta pentru a fi retinute numerele de inmatriculare si talonul. Legea e clara cand instrainezi masina unei persoane in certificatul de inmatriculare specifici persoana catre cine ai instrainat-o si data iar acea persoana trebuie sa -si inmatriculeze masina in termen de.
acu daca masina ta nu mai circula pe drumurile publice nu stiu ce ai putea face la mine a venit singura persoana in cauza .
Răspuns la discuția pensionare pe caz de boala
o alta problema m-ar interesa care este perioada minima de cotizare in vederea pensionarii la varsta. va multumesc.
Răspuns la discuția pensionare pe caz de boala
da va multumesc pentru rabdarea acordata ulterior am observat ca mai sunt intrebari identice
buna seara , care este perioada minima de cotizare pentru pensioanare pe caz de boala .sau ce spune legea in sensul acestei pensionari.
spuneti_mi va rog daca cotizez pentru pensie trebuie sa platesc si asigurarile de sanatate ?
cati ani trebuie sa cotizez ca sa pot iesi la pensie .. dar daca ma imbolnavesc si dupa 10 ani nu mai am posibilitate sa platesc ce se intampla?
va multumesc.

buna seara , am si eu o intrebare am 42 de ani si as dori si eu sa platesc la casa de pensii ca sa pot beneficia de pensie precizez ca pana acuma nu am lucrat nicaieri decat vreo 3 ani la C.A.P ma poate indruma si pe mine cineva cum sa procedez?
si daca se poate face asa ceva ?
Sotul meu a lucrat la fabrica de lapte. S-a ajuns la faliment. Pe cand traia , sotul a dat in judecata fabrica pentru salariile care i le datora ( 2300 lei). A primit hotararea, dar, el nu mai era. Dupa ce mi-am revenit si eu , am incercat sa intru in posesia banilor. Am intrat pe lista dotornicilor , la un executor judecatoresc, am angajat un avocat care sa ma reprezinte la tribunal. Dar au trecut , acusi 4 ani si , as mai insista, ajutata de un specialist, sa intru in posesia banilor. Cu un memoriu la Ministerul Justitiei ?.