Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea problema:
In anul 2003 am cumparat un autoturism Dacia .La acea vreme am incheiat un contract de vanzare cumparare cu respectiva persoana(numita A). In 2006 eu am vandut masina mai departe,fara sa inchei niciun contract de vanzare-cumparare, cu persoana(numita B). In 2008 A ma da in judecata ca nu am inmatriculat masina pe numele meu. In februarie 2008 instanta hotareste radiere masinii de pe persoana A si inmatricularea pe numele meu. Satul sa mai platesc impozitul , am depus o cerere de actiune in constatare la judecatorie,sub indrumarea doamnei de la registratura. Dansa m-a sfatuit sa cer constatarea dreptului de proprietate asupra autoturismului , radierea ei de la politie si finante. Am primit citatie de la judecatorie , se solicita numele si prenumele persoanei B careia i-am vandut masina, in caz contrar cererea este nula. Precizez ca nu-l mai stiu.Cum procedez mai departe?
am patit eu ceva asemanator : am vandut masina persoanei A fara sa fac actele persoana A a instrainat-o catre persoana B iar persoana B catre persoana C astfel nu mai stiam unde e masina nu a veam nici actele masiniii nu am specificat nici in certificatul de inmatriculare la rubrica instrainare catre.. am mers la politia rutiera am facut o cerere catre comandant si astfel masina a fost data in urmarire , asta pentru a fi retinute numerele de inmatriculare si talonul. Legea e clara cand instrainezi masina unei persoane in certificatul de inmatriculare specifici persoana catre cine ai instrainat-o si data iar acea persoana trebuie sa -si inmatriculeze masina in termen de.
acu daca masina ta nu mai circula pe drumurile publice nu stiu ce ai putea face la mine a venit singura persoana in cauza .
Masina este radiata din circulatie din 2008. Am foaie de la politie din care reiese ca masina este radiata din circulatie. Se mai specifica, ca aceasta nu a fost inmatriculata niciodata pe numele meu. Cei de la finante nu vor sa o scoata de la impozit in baza acestei harti,vor hotarare judecatoreasca.
Hg nr.44 din 2004
nacl
[b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b]
Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)