buna ziua!!! as vrea si eu un model de caracterizare pt tribunal pe care trebuie sa mi-o faca niste cunoscuti sa-mi serveasca la tribunal!!!! va rog mult datimi macar o ideie ce puncte trebuie sa atinga!! va multumesc!!!!!:-/
buna ziua! ati cerut mai multe detalii ptr violarea de domiciliu ! cer sa precizez k violarea de domiciliu pe timp de noapte am facuto 5 persoane fapte facute tot in acel moment a fost si vatamare corporala si distrugere de bunuri !!! astea 3 sunt faptele !!! dar tin sa precizez k agentu de politie care a fost la victima nu a constatat nici o distrugere una din persoane care nu era proprietar ci un prieten de familie a fost a avut ingrijiri medicale 15 zile ptr o fractura nazala !!! procesu e de 5 ani pe rol acum fiind recurs penal !!!!! mai tin sa precizez k numai 2 din inculpati au fapte penale unu cu o suspendare ptr conducere fara permis fapt care i sa dat 3 ani cu suspendare dar care a expirat pana sa facut violarea de domiciliiu iar altu a facut in timpul procesului un accident cu masina si a si fugit de la locul accidentului fapt ptr care i sa dat 3.5 luni cu suspendare ! mai tin sa precizez k partea vatamata a fost despagubita in fata instantei acum neavand pretentii!!!!! martori nu a fost decat familia partii vatamate !!!!! as dori sa stiu dak se poate termina procesu cu o suspendare!!!! tin sa mai precizek pedepsele au fost : unu cu 5ani si 4 luni si restu cu 4 ani!!!! va multumesc