avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu

buna ziua! ati cerut mai multe detalii ptr violarea de domiciliu ! cer sa precizez k violarea de domiciliu pe timp de noapte am facuto 5 persoane fapte facute tot in acel moment a fost si vatamare corporala si distrugere de bunuri !!! astea 3 sunt faptele !!! dar tin sa precizez k agentu de politie care a fost la victima nu a constatat nici o distrugere una din persoane care nu era proprietar ci un prieten de familie a fost a avut ingrijiri medicale 15 zile ptr o fractura nazala !!! procesu e de 5 ani pe rol acum fiind recurs penal !!!!! mai tin sa precizez k numai 2 din inculpati au fapte penale unu cu o suspendare ptr conducere fara permis fapt care i sa dat 3 ani cu suspendare dar care a expirat pana sa facut violarea de domiciliiu iar altu a facut in timpul procesului un accident cu masina si a si fugit de la locul accidentului fapt ptr care i sa dat 3.5 luni cu suspendare ! mai tin sa precizez k partea vatamata a fost despagubita in fata instantei acum neavand pretentii!!!!! martori nu a fost decat familia partii vatamate !!!!! as dori sa stiu dak se poate termina procesu cu o suspendare!!!! tin sa mai precizek pedepsele au fost : unu cu 5ani si 4 luni si restu cu 4 ani!!!! va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
costelyno, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:30, 19 Februarie 2010
Da, cu conditia ca pedeapsa sa nu depaseasca 4 ani si daca judecatorul considera astfel.
mai multe persoane au patruns undeva... nu stiu daca pot obtine fara executare atata timp cat nu stim daca persoanele nu au un cazier bogat.
suspendarea executarii se obtine in anumite imprejurari.
intuiesc ca intrebati de executare...vreti fara executare, nimeni nu va poate da un raspuns cert daca nu stim niste date...au si sustras ceva... mai au infractiuni in trecut...


av.m.vasilescu
Daca persoanele in cauza,sunt infractori primari si pedeapsa care le va fi aplicata este pana la 4 ani,se poate dispune suspendarea executarii acesteia.
Totusi raspunsul este unul generic ,fata de lipsa de amanunte din postarea dvs.
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
Radu Gabrian, Mediator
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect. Le voi sterge. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea de domiciliu cipriang4s cipriang4s buna seara! am fost lovit si eu si sotia in curte la mama de 2 indivizi cu scanduri, eu am obtinut certificat medico legal de 6 zile si sotia de 5 zile ce pot ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie in apartament popescusteli popescusteli as dori sa aflu ce pedeapsa risca o persoana care violeaza un domiciliu in lipsa proprietarilor si depune actiuni de distrugere asupra bunurilor din ... (vezi toată discuția)
Modificare pedeapsa dupa noul cod penal marydoru marydoru buna ziua. am o mare rugaminte la dvs sa ma ajutat... sotul meu a comis o infractiune a cazut k fapta violu de domiciliu a executat 2 ani ... si pt un raport ... (vezi toată discuția)