avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Modificare pedeapsa dupa noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Modificare pedeapsa dupa noul cod penal

buna ziua. am o mare rugaminte la dvs sa ma ajutat... sotul meu a comis o infractiune a cazut k fapta violu de domiciliu a executat 2 ani ... si pt un raport a mai luat 6 luni intra cumva si infractiunea asta in noul cod de la 1 febroarie? tin sa precizez k pe 15 ianuarie are recurs e vro posibilitate sa ramana liber la proces??? sau in aprilie cnd termina fapta? astept un ras va rog frm .
Cel mai recent răspuns: marydoru , utilizator 18:43, 13 Ianuarie 2014
Cât a primit soțul dvs.? Noul cod penal modifica pedeapsa pentru infracțiunea de violare de domicilu, și prevede închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda, față de pedeapsa din codul penal în vigoare care este închisoarea de la 6 luni la 4 ani în varianta simplă sau de la 3 la 10 ani în varianta calificată.
a primit 2 ani ia executat deja dar din cauza la raportul primit ia mai dat 6 luni la sfarsitul luni marite intra in comisa de liberare ? e posibil sa iasa mai devreme ?
Nu cred că va otea ieși mai devreme.
va multumesc pt rasp.
mai am o rugaminte se poate fc cv k sa iasa mai devreme? va multumesc

Alte discuții în legătură

Micsorarea pedepselor manta_ady manta_ady buna ziua am si eu o problema,sotul meu este arestat pt talharie si are de facut 7 ani de inchisoare a savarsit 3 ani jumate pana acum,este adevarat ca,cu noul ... (vezi toată discuția)
Cod penal claudiadiana claudiadiana sotul meu este condamnat la 3 ani inchisoare pentru ucidere din culpa (accident rutier). este arestat de 5 luni. as dori sa stiu daca in urma intrarii in ... (vezi toată discuția)
1 februarie - noul cod marydoru marydoru buna ziua sotul meu a avut ieri sezisare de comisie HG836/2013 akm e in amanare si ia mai are 2 luni la comisia asta i sa sp k pe 26 feb are o alta instanta , ... (vezi toată discuția)