avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violarea de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violarea de domiciliu

buna seara!
am fost lovit si eu si sotia in curte la mama de 2 indivizi cu scanduri, eu am obtinut certificat medico legal de 6 zile si sotia de 5 zile ce pot sa fac ,am sanse sa le faca dosar penal pentru agresiune si violare de domiciliu?
ca sa stiu mai cheltui bani sau platesc de geaba/
va multumesc mult!
Depuneti plangere penala la politie impotriva respectivilor pentru ''violare de domiciliu ''si ''loviri si alte violente'',anexand in acest sens certificatele medico legale.
Plangerea se depune la parchetul careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond sau la politie , in termen de 2 luni de la data cunoasterii faptuitorilor.
Actiunea penala se pune in miscare prin plagerea prealabila formulata pe persoana vatamata.
De asemenea, aveti posibilitatea sa va constituiti parte civila un cursul urmaririi penale , precum si in fata instantei de judecata pana la citirea actului de sesizare, cu despagubiri materiale si morale.
Plangerea se probeaza atat in latura penala cat si in latura civila cu inscrisuri si martori.
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
Angajati avocat.
MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI AM FOST LA POLITIE SI MI-AU SPUS CA NU POT FACE PLANGERE PTR VIOLARE DOMICILIU CA NU SUNT EU PROPRIETAR
Atunci mama dvs.sa depuna pt.violare de domiciliu iar dvs.pentru loviri si alte violente.
mama mea nu este in tara dar este sora mea care are domiciliiu in locatia respectiva poate sa depuna plangere ea?]

Alte discuții în legătură

Mama agresata varga27 varga27 sotia mea si-a luat lucrurile cu sprijinul politiei luni,miercuri s-a intors la domiciliul mamei mele cu o persoana straina sa mai ia medicamentele pentru fata ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!! cristhynne78 cristhynne78 Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala c_morar c_morar tatal meu a fost vatamat corporal, a fost la medicul legist si a obtinut un certificat medico legal pe 9 zile, intrebarea mea este: cum se incadreaza legal ... (vezi toată discuția)