sotia mea si-a luat lucrurile cu sprijinul politiei luni,miercuri s-a intors la domiciliul mamei mele cu o persoana straina sa mai ia medicamentele pentru fata ca luni mai importante or fost obiectele de valoare, maica mea a lasat sa intre si pe individul respectiv l-a trimis afara din curte ,acesta a inceput sa dea in maica mea cu pumnul si cu picioarele rezultind 6 zile de ingrijiri medicale! sotia mea are acelas domiciliu fiindca stateam la parintii mei! avem castig de cauza daca ajungem la tribunal,tin sa precizez ca am scos certificat medico-legal! va multumesc!
Da, este bine ca are certificat medico-legal, insa trebuie sa aiba si probe( martori) care sa ateste cine este agresorul si cum anume s-au pterecut faptele.Sa depuna plangere la politie sau parchet in termen de 2 luni. Sigur, puteti avea castig de cauza , iar agresorul trebuie tras la rapsundere.Sa solicitati si despagubiri si daune morale.
In termen de 2 luni de la cunoasterea faptuitorului mama dvs poate formula plangere penala la politia competenta teritorial,locului unde s-au savarsit faptele,pentru infractiunile de lovire si alte violente si violare de domiciliu.
Plangerea trebuie dovedita cu probatorii,acte,martori,alte probe acceptate de lege.