avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mama agresata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mama agresata

sotia mea si-a luat lucrurile cu sprijinul politiei luni,miercuri s-a intors la domiciliul mamei mele cu o persoana straina sa mai ia medicamentele pentru fata ca luni mai importante or fost obiectele de valoare, maica mea a lasat sa intre si pe individul respectiv l-a trimis afara din curte ,acesta a inceput sa dea in maica mea cu pumnul si cu picioarele rezultind 6 zile de ingrijiri medicale! sotia mea are acelas domiciliu fiindca stateam la parintii mei! avem castig de cauza daca ajungem la tribunal,tin sa precizez ca am scos certificat medico-legal! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:10, 23 Octombrie 2010
Da, este bine ca are certificat medico-legal, insa trebuie sa aiba si probe( martori) care sa ateste cine este agresorul si cum anume s-au pterecut faptele.Sa depuna plangere la politie sau parchet in termen de 2 luni. Sigur, puteti avea castig de cauza , iar agresorul trebuie tras la rapsundere.Sa solicitati si despagubiri si daune morale.
Este vorba de violare de domiciliu si lovire si alte violente.
In termen de 2 luni de la cunoasterea faptuitorului mama dvs poate formula plangere penala la politia competenta teritorial,locului unde s-au savarsit faptele,pentru infractiunile de lovire si alte violente si violare de domiciliu.
Plangerea trebuie dovedita cu probatorii,acte,martori,alte probe acceptate de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu vatamare corporala aniella26 aniella26 bună ziua,va rog din suflet să mă ajutați cu un sfat.Săptămâna trecută bunica mea a fost batută pe drum cu picioarele,cu o bâtă ,ba chiar a fost ... (vezi toată discuția)
Violare dedomiciliu si vatamare corporala ancan22 ancan22 buna ziua . asa avea o intrebare. am o cunostinta ca s-a certat cu cineva, a mers la el acasa, a batut la usa, i s-a deschis, apoi a intrat si i-a dat un pumn ... (vezi toată discuția)