buna seara, va rog daca se poate un raspuns la scurta mea povestire.......
este vorba de sora mea care casatorita fiind cu 2 copii din casatorie, impreuna cu sotul cu banii rezultati de la nunta lor si-au construit o casa pe terenul dat de socrii ei, terenul fiind pe numele socrilor fara sa le dea cu acte in tot acest timp.
ei locuiesc in acea casa din anul 1999........mentionez ca la impozit sora mea a platit an de an pe numele ei, contractul la electrica e pe numele ei, facturile la apa , telefonie...etc st pe numele ei......
curand ea a plecat de acasa la parinti deoarece nu se mai intelege cu sotul......
intrebarea este: La divort are drepturi la acea casa?
copilul e nascut in casatoria cu sotul si recunoscut de sot )chiar daca el stie ca exista posibilitatea sa nu fie a lui) sotul si eu ca mama nu dorim sa facem testul, sa inteleg ca el (amantul) nu poate cere testul in instanta?
asa spune amantul ca se numeste in instanta ceea ce vrea sa faca
nu s-a facut pana acum nici un fel de test
daca ajunge in instanta, ma obliga sa se efectueze testul, el(amantul) are aceasta posibilitate?
sotul o accepta a recunoscut-o la nastere ca fiind a lui si o iubeste fara sa stie sigur a cui este, spune ca nu-l intereseaza testul , indiferent cum ar iesi Alexia este viata lui
buna ziua, ma numesc Daniela, sant casatorita si am 2 copii, cea mai mica despre care este vorba in acest subiect, are 2 ani si 5 luni.
am avut o relatie inafara casatoriei despre care a aflat si sotul meu (de la mine) spunandui ca exista posibilitatea ca cea mica sa fie a amantului...ADI (amantul) stie ca exista posibilitatea ca cea micuta sa fie a lui.....acum el imi spune ca vrea sa mearga in instanta sa conteste testul de paternitate, va rog sa-mi spuneti ce sanse are ca el sa conteste acest test si daca are vreo sansa in instanta de a trece copilul pe numele lui, va multumesc