avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Activitate E_lena

Activitate E_lena

Multumesc!
Se poate acorda prin Legea 263/2010 un ajutor de deces pentru un asistent personal - salariat la primarie - caruia i-a decedat fiul, persoana incadrata in grad grav de handicap?
Ne puteti da temeiul legal? Astfel, comisia de concurs va putea respinge eventualele dosare depuse pentru ocuparea unui post vacant functie publica, avand in vedere ca nu poti refuza primirea dosarului atata timp cat indeplineste conditiile generale si specifice. Ca speta, un pensionar MAPN poate ocupa prin concurs un post de functie publica executie? Multumesc!
Si uite-asa, bietul copil se plimba ca o popica de colo-colo.....Ce mai conteaza interesul superior al copilului, sufletul lui, capacitatea lui de a intelege...........Corect spus, noua reglementare nu se muleaza la realitatea din tara noastra!
Pe raza comunei vecine a fost gasit un barbat decedat. Actul de deces i s-a facut de serviciul de stare civila de acolo. Avand domiciliul legal in comuna noastra, primaria vecina ne cam obliga pe noi sa ne ocupam de serviciile legate de inhumarea cadavrului, avand in vedere ca nu mai are pe nimeni din familie aici - se pare ca a fost luat in spatiu doar, fara a locui vreodata la acea adresa. Care este temeiul legal din care sa reiasa care administratie este obligata sa se ocupe de inmormantare, cea de domiciliu sau cea pe raza careia a fost gasit cadavrul?