avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate mircea1234

Activitate mircea1234

Va multumesc mult! Asa am sa fac
multumesc mult

Numai bine va doresc
Va multumesc foarte mult pentru promptitudine. Insa ar mai fi ceva, dupa ce trec de vama romaneasca, dupa ce ies efectiv din tara, eu voi avea un contract sau orice alt fel de document in limba romana..deci cei de la alte vami vor tine cont de el? Va trebui tradus?
Va multumesc din nou
Masina este pe numele tatalui, talonul, asigurarea deci si hartia verde.

Daca nu, va rog sa imi recomandati de ce acte as avea nevoie?
Fara a trece masina de pe numele lui pe numele meu (beneficiez de reducere la rca:D).
Răspuns la discuția in asteptarea recalcularii
Multumesc de sfat..asa am sa fac.
Numai bine
Răspuns la discuția in asteptarea recalcularii
In primul rand tin sa va multumesc pentru promtitudine! Si sa va marturisesc, ca apreciez ajutorul oferit!
In al doilea rand indraznesc sa va mai intreb: Totusi pana atunci vor trece multe luni, iar daca din start fapta mea era catalogata drept contraventie, nu as fi fost nevoit sa fi asteptat atatea luni...adica sa spunem ca primeam cele 3 luni de suspendare din data de 10 decembrie in 10 martie teoretic puteam conduce; practic daca vor trece 4, 5, 6 luni am o "suspendare" mult mai lunga, intrucat am inteles ca se respecta data intocmirii pv, din nefericita zi de 10 decembrie.
Va multumesc anticipat
Am permisul suspendat din data de 10 decembrie 2009, fiind depistat sub influenta alcoolului. Fiind vorba de o alcoolemie peste 0,8, si deci de dosar penal, in 21 ianuarie am dat declaratie pentru recalculare la Bucuresti, am platit cei 510 roni totul ca la carte. Intrebarea mea este: In speranta ca recalcularea se intoarce peste 3, 4 luni (ca atat am inteles ca dureaza) favorabila, si primesc NUP din partea procurorului, CE SE VA INTAMPLA?
Ce va urma, pana atunci vor fi trecut 5, 6 luni poate chiar mai mult?
Primesc permisul?