avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot iesi cu masina din tara daca nu este pe numele meu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot iesi cu masina din tara daca nu este pe numele meu?

Masina este pe numele tatalui, talonul, asigurarea deci si hartia verde.

Daca nu, va rog sa imi recomandati de ce acte as avea nevoie?
Fara a trece masina de pe numele lui pe numele meu (beneficiez de reducere la rca:D).
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
mircea1234, utilizator
ori isi exprima acordul in fata unui notar ca dvs sa conduceti masina lui si in afara tarii, ori incheiati cu tatal un contract de comodat
Va multumesc foarte mult pentru promptitudine. Insa ar mai fi ceva, dupa ce trec de vama romaneasca, dupa ce ies efectiv din tara, eu voi avea un contract sau orice alt fel de document in limba romana..deci cei de la alte vami vor tine cont de el? Va trebui tradus?
Va multumesc din nou
in alte vami nu va intreaba de masina.
daca doriti dvs sa fiti linistit, puteti traduce actul intocmit la notar
multumesc mult

Numai bine va doresc
Cel mai rapid si mai ieftin este o procura notariala pe care o puteti apoi traduce intr-una din limbile de circulatie internationala.

Alte discuții în legătură

Procura scoatere copil minor din tara Ceramiq Ceramiq Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru Turcia procura pentru scoaterea copilului minor din tara trebuie tradusa in limba turca? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii cu autoturismul tatalui Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, In cateva zile vreau sa plec pana in Belgia cu masina tatalui meu. Am acelasi nume cu el si aceeasi adresa. Imi puteti spune cu certitudine ... (vezi toată discuția)