avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate bodo4u

Activitate bodo4u

Multumesc foarte mult!!!
Este al doilea an in invatamant, si stiu ca trebuie sa fac modulul. Pana la urma voi fi platit calificat sau necalificat?
Am terminat o facultate de teologie de 4 ani fara modulul psihopedagogic (deoarece nu mi s-a dat voie de catre facultate, cei de la pastorala nu au voie sa faca modulul). la concursul de repartitie am fost inscris la calificati, iar acum la scoala mi se spune ca nu pot fi platit calificat. As vrea sa stiu daca este adevarat ca am la dispozitie 3 ani sa fac modulul psihopedagogic, iar in acest timp sunt platit ca si calificat. multumesc anticipat.
Răspuns la discuția pensie de urmas
multumesc frumos....
Răspuns la discuția pensie de urmas
am inteles...dar care este perioada de achitare a celor 470 de ron la casa de pensii, deoarece pe respectiva instiintare nu mentioneaza
Discuție pensie de urmas
problema este urmatoarea...prietena mea primea pensie de urmas pana s-a angajat ca profesoara din septembrie 2009...in februarie 2010 a primit de la casa de pensii instiintare ca trebuie sa achite o suma de 470 ron, contravaloarea pensiei din perioada 1 septembrie 2009 - 1 noiembrie 2009. Ce nu inteleg este faptul ca ea a ridicat pensia numai pe luna septembrie (care era de 300 ron), iar din octombrie nu a mai facut cerere de pensie de urmas.
Ma poate lamuri cineva, ca nu prea inteleg sistemul...:">