avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare calificat si necalificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare calificat si necalificat

Am terminat o facultate de teologie de 4 ani fara modulul psihopedagogic (deoarece nu mi s-a dat voie de catre facultate, cei de la pastorala nu au voie sa faca modulul). la concursul de repartitie am fost inscris la calificati, iar acum la scoala mi se spune ca nu pot fi platit calificat. As vrea sa stiu daca este adevarat ca am la dispozitie 3 ani sa fac modulul psihopedagogic, iar in acest timp sunt platit ca si calificat. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bodo4u , utilizator 00:09, 28 Septembrie 2010
Neaparat faceti modulul pedagogic. Nu inteleg cum ati obtinut derogarea pentru a participa la concurs... Este conditie de aprobare a dosarului. In fine... faceti modulul, altfel va retin banii si pentru cei trei ani cat ati incasat ca fiind calificat.
Absolvenţii cu diplomă ai studiilor universitare de lungă durată sau ai cursurilor postuniversitare cu durata de cel puţin un an şi jumătate, aprobate în acest scop de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării – studii academice postuniversitare, studii aprofundate sau studii postuniversitare de specializare şi absolvenţii şcolilor postliceale/de maiştri, cu o vechime mai mică de 3 (trei) ani în învăţământ, care nu deţin certificate de absolvire, pe baza cărora sunt abilitaţi să funcţioneze în calitate de cadre didactice, conform art. 68 alin. (4) din Legea învăţământului nr. 84/1995, republicată, cu modificările şi completările ulterioare sau care nu au dobândit definitivatul/un grad didactic, se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, având obligaţia ca în primii 3 (trei) ani de la angajare să efectueze pregătirea organizată de Departamentul pentru pregătirea personalului didactic. (Anexă la ordinul ministrului educaţiei, cercetării şi inovării nr. 5885/10.11.2009, art. 39, alin. 4)
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
elena138, utilizator
Este al doilea an in invatamant, si stiu ca trebuie sa fac modulul. Pana la urma voi fi platit calificat sau necalificat?
Calificat. Asa ati participat la concurs.
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2010
elena138, utilizator
Multumesc foarte mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor psihopedagogie speciala catone catone Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii: - facultatea de matematica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Nedreptate in sistemul de invatamant cicerone_chelmu cicerone_chelmu Buna ziua. Sunt un cadru didactic titular la o scoala speciala, pe o catedra de psihopedagogie speciala si ma confrunt cu urmatoarea problema. -sunt absolvent ... (vezi toată discuția)