avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate marycrys007

Activitate marycrys007

Buna ziua,

Ce spuneti, exista asa ceva? Un cont pe numele copilului minor in care sa cotizeze ambii parinti dar retragerea de bani sa nu se poaata face de unul dintre acestia fara acordul celuilalt.
Dar daca eu ii am scosi din cont si sustin ca nu le mai pot justifica existenta ce poate face ea pentru a incerca sa recupereze o parte din ei?

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Bună ziua!
Aveți șanse reale să vi se atribuie ex integro dacă faceți dovada contribuției exclusive.

Eu si sotia am decis sa divortam dupa ce am aflat de infidelitate acesteia.
Avem un cont de economii pe numele copilului la care suntem ambii imputerniciti iar copilul titular. Toate fondurile depuse au fost din salariul meu si pot dovedi acest lucru. Dupa ce am aflat de infidelitatea acesteia am scos toti banii si ii tin la "saltea" si i-am spus ca nu-i mai vede. Ce sanse are sa recupereze o parte din ei daca eu nu sunt disponibil sa ii dau si avand in vedere ca nu a cotizat 1 leu?
Răspuns la discuția Sfat succesiune
Multumesc pt. promptitudinea raspunsurilor.
Tinand cont ca sora mijlocie este in Canada, cum putem rezolva problema succsesiunii fara ca ea sa vina in Romania? Se poate....sau e musai sa vina in tara?
Discuție Sfat succesiune
Problema pe scurt este urmatoarea: Mama locuieste singura (dupa decesul tatalui meu din 2005) intr-un apartament (bun comun dobandit in timpul casatoriei). Eu mai am 2 surori (una este plecata definitiv in Canda, cealalta temporar in Spania), iar in viitor intentionez sa ma mut la mama, cu conditia ca eu sa devin proprietar al acestui apartament. Mama este de acord sa-mi cedeze partea ei, cu conditie de ingrijire iar surorile ar fi de acord sa-mi cedeze dreptul lor. Cum procedam juridic? In cazul in care as dori sa-i dau o recompensa uneia dintre surori, a cata parte din apartament are dreptul?