avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani in cont economii - in divort. Se mai pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani in cont economii - in divort. Se mai pot recupera?

Eu si sotia am decis sa divortam dupa ce am aflat de infidelitate acesteia.
Avem un cont de economii pe numele copilului la care suntem ambii imputerniciti iar copilul titular. Toate fondurile depuse au fost din salariul meu si pot dovedi acest lucru. Dupa ce am aflat de infidelitatea acesteia am scos toti banii si ii tin la "saltea" si i-am spus ca nu-i mai vede. Ce sanse are sa recupereze o parte din ei daca eu nu sunt disponibil sa ii dau si avand in vedere ca nu a cotizat 1 leu?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:35, 20 August 2018
Bună ziua!
Aveți șanse reale să vi se atribuie ex integro dacă faceți dovada contribuției exclusive.
Dar daca eu ii am scosi din cont si sustin ca nu le mai pot justifica existenta ce poate face ea pentru a incerca sa recupereze o parte din ei?

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Bună ziua!
Aveți șanse reale să vi se atribuie ex integro dacă faceți dovada contribuției exclusive.

Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
marycrys007, utilizator
Nu cred că poate face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ianian ianian Am avut impreuna cu sotia, ea titular, eu imputernicit, mai multe depozite la termen cu valoare mare pentru a ne cumpara o locuinta. Dupa multi ani de casnicie ... (vezi toată discuția)
Aflare date despre un cont bancar din anul 2000 tomaioan tomaioan Buna ziua.Socrul meu a constituit in anul 2000 un depozit la banca si l-a trecut imputernicit pe cumnatul meu.Acesta din urma a scos toti banii din banca in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din cont bună ziua, mama mea avea sume considerabile ... Ericg3139 Ericg3139 Recuperare bani din cont Bună ziua, mama mea avea sume considerabile în cont la banca, unde era și bunicul meu împuternicit. Mamei i s-a descoperit ca are ... (vezi toată discuția)