avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate tania10

Activitate tania10

Răspuns la discuția atacarea unui contract de donatie
ma intereseaza mai exact daca in timpul procesului eu ca donatar il mai pot vinde.
Răspuns la discuția atacarea unui contract de donatie
dar poate pune interdictie de a-l vinde?sau doar isi inscrie suma care ii este datorata?multumesc
imi puteti spune,va rog,in cazul in care o persoana isi doneaza imobilul catre cineva din familie si creditorul chirografar al donatorului afla de aceasta tranzactie si doreste a ataca acest act in instanta,poate inscrie ceva la cartea funciara pana nu se finalizaza favorabil pentru el procesul?poate inscrie ceva chiar de cand incepe un astfel de proces?sau cum se procedeaza in asfel de cazuri?(donatarul si-a insris proprietatea in cartea funciara si inca nu apar sarcini,deci deocamdata este in regula).multumesc frumos
Răspuns la discuția contractul de donatie
suma este de aproximativ 15 000euro,dar acestia am inteles ca nu vor accepta rate si ca interesul lor acesta ar fi..noi avem o suma de aproximativ 6000euro pe care am putea sa le-o dam dar ne e teama ca si dupa aceea vor dori sa ajunga la proces.eu nu inteleg,atata timp cat casa nu este ipocecata mama nu are dreptul sa faca aceasta donatie?daca ei cand vor trimite la circa financiara sa vada ce are mama pe rol si nu vor gasi casa credeti ca vor sta sa investigheze?noi am cautat si sa o vindem sa le dam datoria dar este greu de gasit un client atat de repede
o firma de recuperari creante a cumparat datoria mea de la banca,eu afland acest lucru in momentul in care m-am prezentat la banca pt a efectua plata(respectiva firma nu a trimis nici o instiintare,nu am primit nici un tel),am inteles ca acestia vor o mare parte din suma datorata f repede in caz contrar actionandu-ma in instanta.creditul meu este de nevoi pesronale(fara ipoteca),dar am auzit ca ar avea dreptul sa-mi scoata casa la licitatie la finalizarea eventualului proces si ca nu vor accepta oprirea din salarii.in acest caz m-am gandit sa-i fac donez casa fiicei mele,aceasta donatie poate fii atacata de acea firma?multumesc