avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2148 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters130733

Activitate ContSters130733

Răspuns la discuția partaj bunuri comune
casa cat si terenul sunt in Ungaria
Răspuns la discuția partaj bunuri comune
sunt casatorita in Ungaria ..ok,am inteles terenul este bun propriu ,dar casa ??dupa cati aani de casatorie se pot imparti bunurile comune??
Răspuns la discuția partaj bunuri comune
terenul a fost cumparat cu 2 luni inainte de casatoria noastra legala,iar construirea casei fiind dupa casatoria legala,creditul bancar il plateste el,fiind singurul salariat al familiei....
buna ziua
Sunt casatorita de 7 ani cu un cetatean ungur,avem impreuna un baietel de 7 ani,as dori sa stiu in caz de divort daca as avea ceva drepturi la partajarea bunurilor comune,mentionand ca avem construita o casa cu credit bancar,( terenul si casa sunt trecute doar pe numele lui),eu fiind casnica de 3 ani din anumite motive ca fiind nestiind foarte bine lb maghiara si neavand cine sa ingrijeasca de copilul nostru iar,sotul fiind sofer auto .
Răspuns la discuția AJUTOR .....
va multumesc mult pt raspuns...
Discuție AJUTOR .....
as dori sa ma ajute cineva cu un cuprins de capitole mari la intocmirea unue lucrari de licenta din dreptul familiei,tema fiind "bunurile comune ale sotilor".Eu am studiat cate ceva din dreptul familiei dar nu reusesc sa ma hotarasc sau nustiu exact care sunt mai importate...va rog dati idei daca se poate...as dori ceva care sa nu fie asemanator cu licentele ce se pot cumpara pe net...ceva cat mai original..va multumesc.
va multumesc mult
cu stima Oana
Buna ziua,as dori daca se poate sa fiu ajutata cu anumite idei ,sfaturi,sau un exemplu de studiu de caz pt licenta din partajul bunurilor comune.
VA MULTUMESC