avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul familiei-licenta din partajul bunurilor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul familiei-licenta din partajul bunurilor comune la desfacerea casatoriei cu studiu de caz

Buna ziua,as dori daca se poate sa fiu ajutata cu anumite idei ,sfaturi,sau un exemplu de studiu de caz pt licenta din partajul bunurilor comune.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters130733 , utilizator 13:24, 22 Februarie 2010
Daca veti accesa optiunea cauta "partaj bunuri comune", veti gasi foarte multe "cazuri" care va pot ajuta in "cautarile dvs.".
Pentru raspunsuri concrete, puteti studia si practica judiciara, doctrina si jurisprudenta in domeniu.
Tematica este destul de...vasta :)
Asa cum v-a sfatuit si colega,puteti utiliza optiunea "Cauta"si cu siguranta veti o multime de "cazuri"care va vor putea fi utile.:)
De asemenea,este necesar sa studiati si practica judiciara in domeniu,dar si doctrina,pentru a va face o idee cat mai clara si corecta in acelasi timp despre subiect.
Mult succes!
va multumesc mult
cu stima Oana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - meditatii pentru studentii la drept dumutaadrianred dumutaadrianred Stie cineva unde se fac anumite cursuri,meditatii,practica ,gratis ,pentru studentii la drept? In special in latura dreptului penal? Ceva proiecte,orice. Va ... (vezi toată discuția)
Indrumare - carti recomandabile unui jurist stagiar monalisaalina monalisaalina Buna seara,am rugamintea sa imi spuneti ce carte a-ti recomanda unui jurist stagiar pt a-l ajuta in activitatea lui,,,ghidul juristului,,este suficient,ar ... (vezi toată discuția)
La ce foloseste un master in romania? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! De cativa ani am o nedumerire... Tot nu inteleg la ce folosesc studiile postuniversitare-Master intr-un anumit domeniu in Romania. Cu facultatea mai ... (vezi toată discuția)