avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate micale

Activitate micale

Buna dimineata,

Redeschid acest topic avand in vedere ca ultima discutie a fost in anul 2012 si lucrurile s-au mai schimbat.

A efectuat cineva o verificare metrologica a repartitoarele de caldura de apartament?
Pe site-ul cmteb se mentioneaza: - contoarele de energie termică sunt mijloace de măsurare supuse controlului metrologic, intervalul maxim admis între două verificări metrologice succesive este de 4 ani. Sau se refera doar la contoarul de energie termica al asociatiei?

Va multumesc.
Buna ziua,

Deoarece aceasta discutie nu a mai fost activa din 2009, va rog sa imi spuneti daca legea conform careria concediul medical se plateste din prima zi de inactivitate se mai aplica?
Daca am 2 zile de concediu medical voi fi platit normal?

Multumesc.
Răspuns la discuția impozit vanzare imobil mostenit
Impozitul mi s-a spus ca se plateste la notar, nu la DITL.
D-asta ma intereseaza procentul exact..
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea privinta.
Urmeaza sa cumpar un imobil de la un proprietar care a mostenit un apartament anul trecut. In urma cu mai multi ani avea 50% din respectivul apartament, iar dupa moartea proprietarului a dobandit in urma testamentului lasat de decedat si restul de 50%. Anul trecut a facut masa succesorala si acum e proprietar deplin.
Va rog sa imi spuneti cat trebuie sa plateasca impozit in acest caz, 3% sau 1%? Pentru ca acest impozit ne-am inteles sa-l platesc eu...

Va multumesc.