pot sa deschid o shaormerie pe numele meu daca eu am diploma de tamplar si nu am muncit in domeniul alimentatiei publice??daca nu ce trebuie sa fac pentru a putea deschide aceasta shaormerie.mutumesc
pentru a deschide o shaormerie ca I.I ce acte sunt necesare sau care sunt pasii care trebuie sa-i urmez??sunt un incepator in acest domeniu si cel mai mic ajutor imi e de folos.apropo eu am diploma de tamplar,pot sa infiintez pe numele meu aceasta firma fara sa fac cursuri de calificare?daca nu ce trebuie sa fac?multumesc anticipat.
tocmai facusem o intrebare apropo de deschiderea unei shaormerii si am vazut ca pot deschide cu AF numai ca nici o ruda nu are curs de gastro comert si am vazut ca e obligatoriu.as putea angaja o persoana cu calificarea respectiva dar fara nici un grad de rudenie?si cursul de igiena e obligatoriu?
vreau sa imi deschid o shaorma si as vrea sa stiu daca pot face in asociatie familiara si ce trebuie sa fac mai intai.vazand forumuri diverse am observat ca imi trebuie calificare in domeniu tinand cont ca am diploma de tamplar .si ce acte trebuie sa intocmesc in ordinea lor.in cat timp as putea rezolva toate actele si cam in ce bani daca are cineva o idee clara.va multumesc anticipat.