avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pot infiinta o intreprindere individuala?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pot infiinta o intreprindere individuala?

pot sa deschid o shaormerie pe numele meu daca eu am diploma de tamplar si nu am muncit in domeniul alimentatiei publice??daca nu ce trebuie sa fac pentru a putea deschide aceasta shaormerie.mutumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:03, 5 Martie 2010
Va trebuie un act care sa dovedeasca faptul ca aveti calificare in domeniul de activitate pt care optati (diploma sau certificat de absolvire).

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei intreprinderi individuale ? floryn28 floryn28 pentru a deschide o shaormerie ca I.I ce acte sunt necesare sau care sunt pasii care trebuie sa-i urmez??sunt un incepator in acest domeniu si cel mai mic ... (vezi toată discuția)
Calificarea angajatului DianaTrisca DianaTrisca Buna, Cum este cel mai corect sa angajezi o persoana, in functie de calificarea sau in functie de experienta in munca. De exemplu, pentru postul de tamplar, ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)