Femei 56 ani (29.04.2015), la Vulcan Bucuresti 21 ani si 8 luni ( fara grupa de munca, refuz arhiva se mi se dea adeverinta pentru fosta gr, a II a munca), 10 ani si 3 luni la MINISTERUL PUBLIC, Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, functia grefier (conditii deosebite de munca dupa actuala legislatie, asimilati cadrelor militare : norma de hrana, spor de risc si suprasolicitare neuropsihica), somaj 1 an si 8 luni intre Vulcan si Parchet. Rog spuneti-mi daca ma pot pensiona, cei de la Casa de Pensii ma poarta pe drumuri si imi dau raspunsuri evazive.
Va multumesc anticipat,
Multumesc, fff. mult e putin spus , casa de pensii ? 58 ani , calculatorul pe NET , cel existent raspunde 56 ani 6luni, nu stii ce sa mai crezi, multumesc frumos.
O femeie nascuta 1957 , 32 ani vechime, 28 la Gr.2a , August 2013 etate 56 ani nu e posibil sa fie pensionata , Casa de Pensii sustine alceva, MULTUMESC.
Multumesc frumos, pot telefona ?in legatura cu pensionarea medicala, problema e ca nu recunosc boli profesionale la CFR, ori soferii ptr, boli de coloana sint recunoscuti.
legal, nu pot sa fiu plecat max.28 ore, dar nimeni nu respecta nimic.
nu merg doar 8 ore sa muncesc, poate stau plecat peste 24 de ore, ce mincare iau in geanta atit cit nu am primit banii, asta e specificul meseriei, stiu cind plec dar nu stiu cind vin acasa pot lipsii 2 zile si 2 nopti, nu mai spun transportul, 3 autubuze dus plus 3 de intors, sint prins de control fara bilet, plateste unitatea, din vina lor nu am bilet . *?
Nu primesc salariul in ziua hotarita, nu mai merg la serviciu, nu pot fi obligat, ce fac ptr. a primii salariul la timp ?in instanta ?
Buna ziua, sint Vaum Claudiu , mecanic locomotiva, acum 2 ani am fost diagnosticat cu Hernie de disc si Prolaps discal , am 20 ani la CFR, 25 ani total vechime , etate 41 ani, in instanta pot cistiga pensionarea si recunoasterea bolii ca fiind profesionala , doctorul neuro spune ca trebuia recunoscuta boala, alte motive, administratia cu sindicatele au ajuns la aceasta intelegere, in detrimentul nostru . Va multumesc.