avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... SE POATE PENSIONA ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

SE POATE PENSIONA ?

Femei 56 ani (29.04.2015), la Vulcan Bucuresti 21 ani si 8 luni ( fara grupa de munca, refuz arhiva se mi se dea adeverinta pentru fosta gr, a II a munca), 10 ani si 3 luni la MINISTERUL PUBLIC, Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, functia grefier (conditii deosebite de munca dupa actuala legislatie, asimilati cadrelor militare : norma de hrana, spor de risc si suprasolicitare neuropsihica), somaj 1 an si 8 luni intre Vulcan si Parchet. Rog spuneti-mi daca ma pot pensiona, cei de la Casa de Pensii ma poarta pe drumuri si imi dau raspunsuri evazive.
Va multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Stagiul complet de cotizare si sporul de grupa anaduzsardi anaduzsardi buna ziua! as dori sa aflu daca sporul de grupa se aduna la stagiul de cotizare ptr a obtine stagiul complet. data nasterii : iulie 1958 vechime in prezent: ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare ContSters392093 ContSters392093 Am adeverinta de la CNE cu o perioada de 19 ani ( intre 1996 si 2015 ) in care am fost LEP ( lucrator expus profesional), timp in care am lucrat in zona I de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie+vechime in munca floridelotus floridelotus Bine v-am gasit! As dori sa stiu cum as putea proceda pentru a mi se recalcula pensia si vechimea in munca,fiind pensionata gr3 de 11 ani.Am 54 de ani si 25 ... (vezi toată discuția)