avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate adriana 21

Activitate adriana 21

Răspuns la discuția CINE MA POATE AJUTA CU UN RASPUNS
am cumparat uscatoria,avem toate semnaturile locatarilor de pe scara si am intabulat la notar dar ma intereseaza ce acte trebuie sa am pt a face nr.de apartament , ceilalti proprietari au inceput demersurile dar nu le-au finalizat
BUNA ZIUA numele meu este ADRIANA POPA si am si eu o intrebare, in urma cu 2 ani am cumparat in ORADEA o uscatorie de la o familie si dinsi au inceput sa faca actele necesare pt ca uscatoria sa aiba nr.de apartament dar nu au reusit sa finalizeze,ma intereseaza de ce acte am nevoie ca sa pot finaliza cu nr.de apartament si DACA actele ce am de la cealalta familie mai sint valabile.CU RESPECT ADRIANA
Discuție copilul meu
buna a-si mai avea o intrebare,am o fetita si la nastere tatal ei nu a vrut sa om inregistreze pe numele lui NU eram casatoriti ca urmare a primit numele meu de fata,iar acum am oficializat starea civila si vrea sa treaca copilul pe numele lui mentionez ca copilul e a lui,numele copilului care care i-l are in prezent va fi sters din evidenta,va aparea undeva sau cindva ca a mai avut un nume(ex. cazier,......)
BUNA ZIUA am si eu o intrebare ,am divortat in 1998 ianuarie si a-si vrea sa stiu daca numele de "divort"va fi sters pt a avea la cazier un singur nume NU si cel de divort mentionez cazierul i-mi trebuie la servici cu multumiri#-o