avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IN URMA DIVORTULUI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IN URMA DIVORTULUI

BUNA ZIUA am si eu o intrebare ,am divortat in 1998 ianuarie si a-si vrea sa stiu daca numele de "divort"va fi sters pt a avea la cazier un singur nume NU si cel de divort mentionez cazierul i-mi trebuie la servici cu multumiri#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:28, 24 Februarie 2010
Divortul nu va afecteaza "cazierul".;)
Faptul ca ati divortat,nu are nici un fel de legatura cu cazierul dvs.:)
In urma hotararii de divort trebuia sa va prezentati cu hotararea legalizata la Primaria la care ati incheiat casatoria pentru a se face cuvenitele mentiuni pe certificatul de casatorie( pe vesrso), respectiv casatorie desfacuta prin sent....X.De asemenea tot cu hotararea de divort legalizata trebuia sa va schimbati actul de identitate, respectiv sa mergeti la Politie-evidenta populatiei.Daca ati facut ceea ce am amintit mai sus, insemna ca aveti un act de identitate cu numele pe care l-ati avut inainte da casatorie, iar cazierul va va fi eliberat evident pe acelasi nume.
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Faptele dvs.raman in cazier pana la reabilitare,iar in evidentele Serviciului de cazier,raman ,fara a fi trecute in adeverinta de cazier,sub forma Georgescu(fosta Necsulescu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea starii civile SuzyCat SuzyCat Buna ziua, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a sentintei de divort trebuie anuntat undeva schimbarea starii civile si unde? Eu sunt din Ploiesti. De ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judiciara ardaton ardaton va rog sa ma ajutati intr-o problema!anume:dupa hotararea judecatoreasca privind reabilitarea ce trebuie facut pentru a scoate un cazier curat??multumesc (vezi toată discuția)
Legal sunt sotie sau nu? ContSters114404 ContSters114404 M-am casatorit in 1980, iar in 1991 am divortat. In urma casatoriei am doi copii care acum sunt de 19 si 21 ani. La divort am fost doar eu iar sotul nu a fost ... (vezi toată discuția)