Buna ziua,in cazul in care eu am cumparat o masina inmatriculata in 2008 pe romania pentru care a fost platita taxa de inmatriculare.Acum primul propietar din carte(eu fiind al 4lea) a inceput procedurile de recuperare a taxei avand copii dupa actele de la vremea pe cand era propietar.Eu ca si cumparator am achizitionat aceasta masina constient ca are taxa platita.Prin cale judecatoreasca pot fi scutit sau pot impiedica oarecum procesul respectiv?Consider ca eu ca si propietar de drept la ora actuala pot decide daca recuperez sau nu taxa cu pricina.Va multumesc!
Buna ziua ,va prezint neplacuta mea intamplare...pana in octombrie am lucrat la o firma de import/export din 01.02.09 in acte ca la ei eram din sept 2008 si atunci am semnat un contract cu 620lei norma intreaga !in data de 24oct am suf un acc rutier si am intrat in medical ,am avut nev de adeverinte care s-au elib de la firma "cu norma intreaga" dupa ce mi-am mai revenit am cazut de acord cu SC sa incheiem contractul de munca la 10.02.10 pt a beneficia de somaj pt ca ei nu si-au achitat cm fata de mine ...contractul meu de munca "a uitat sa mi-l dea" din anumite motive si acum sunt in posesia lui dar in contract este trecut cu JUMATATE de norma la sal de 400ron inregistrat la ITM si cu o semnatura falsa ....deci mi-am luat o mare teapa.Ce ma sfatuiti ,va multumesc pt atentia acordata!