avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai beneficiez de somaj???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai beneficiez de somaj???

Buna ziua ,va prezint neplacuta mea intamplare...pana in octombrie am lucrat la o firma de import/export din 01.02.09 in acte ca la ei eram din sept 2008 si atunci am semnat un contract cu 620lei norma intreaga !in data de 24oct am suf un acc rutier si am intrat in medical ,am avut nev de adeverinte care s-au elib de la firma "cu norma intreaga" dupa ce mi-am mai revenit am cazut de acord cu SC sa incheiem contractul de munca la 10.02.10 pt a beneficia de somaj pt ca ei nu si-au achitat cm fata de mine ...contractul meu de munca "a uitat sa mi-l dea" din anumite motive si acum sunt in posesia lui dar in contract este trecut cu JUMATATE de norma la sal de 400ron inregistrat la ITM si cu o semnatura falsa ....deci mi-am luat o mare teapa.Ce ma sfatuiti ,va multumesc pt atentia acordata!

Alte discuții în legătură

Accident de traseu-obligatiile angajatorului/drepturile angajatului andreeabib andreeabib In luna ianuarie,in timp ce ma indreptam catre locul de munca,am alunecat si am cazut pe gheata,rupandu-mi mana( mai exact cotul),fiind operata.Pe parcursul ... (vezi toată discuția)
In caz de accident de munca,beneficiez de concediu medical la cat timp de la angajare,in cazul unui accident basil71 basil71 am avut un accident de munca care a necesitat internarea mea in spital.eram angajat la firma de 18 zile lucratoare.specific ca am lucrat la o firma care se ... (vezi toată discuția)
Plata concediul de odihna visinescuandrei visinescuandrei dac imi iau concediu de odihna luna asta de pe 15 sep-30 sept in aceste zile mai sun platit? daca da cu cat? la un salariu de 800 de lei pe luna si 400 de lei ... (vezi toată discuția)