va rog sa nu ma intelegi gresit sau poate m-am exprimat eu gresit nepotul nostru are dreptul . stim si nu vrem sa il privam de dreptul lui
insa dupa ani in care noi am investit acolo are si el un drept mai mare . si nu vrea sa recunoasca . si mai rau este ca fratele nostru locuieste in acceasi curte si si-a construit singur fara ajutorul nimanui casa la care plateste si acum si trebuie acum sa o imparta. se poate asta in fata judecatorului demostra sau e totul pierdut?
buna seara tuturor! situatia este in felul urmator. neintelegere cu succesiunea dupa tatal nostru. mostenitori: sotia, trei copii si baiatul fratelui nostru. tatal a decedat in 2009 aug. iar fratele nostru in 2004 . la data decesului fiind divortat. la succesiune nepotul care locuie4ste in spania vrea tot ce se poate lua legal . cei care locuiesc in casa si pe pamantul parintesc ,adica mama si ceilalti copii au marit masa succesorala construind si imbunatatind . exista vreo cale ca in fata instantei sa nu se imparta asta sau se poate dovedi in instanta?
buna seara , avem in familie o succesiune de dezbatut dupa moartea tatalui nostru. sotia defunctului si trei copii. mai are dreptul legal la mostenire si baiatul fratelui nostru decedat. intrebare: in momentul in care ne intelegem sa ii dam partea lui legala si el vrea sa il dezmostenim in bani toti ceilalti care ramanem cu bunurile ,suntem obligati prin lege sa ii platim contravaloarea a ceea ce i se cuvine ? si cine stabileste valoarea masei succesorale? va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat
multumesc tare mult! deci in momentul in care exista neintelegeri se suspenda dosarul si se trimite automat in instanta? noi nu ne-am certat la notar ca nu ne-am intalnit mai mult la telefon am vb. si asa am aflat ca ea ne spune una si nepotul ne spune alta. ...peste doua saptamani este a doua infatisare la notar .
si daca nu se prezinta iar mai asteptam....
sa aveti o zi buna ! revin pe la jumatatea lunii martie
inteleg. pe ea o suportam numai ca ea are alte interese decat nepotul nostru. si daca noi o chemam in instanta avem foarte mult de pierdut?
prima data nu s-a prezentat la notar . eu si sora mea venim de fiecare data la notar din olanda in romania
asta ne incurca foarte mult suntem in impas nu stim ce pasi sa urmam credeti ca un proces este inevitabil?
buna ziua! eu sunt elena . am o intrebare despre succesiunea dupa tatal meu.
suntem trei frati, mama si baiatul fratelui meu decedat. cel din urma a facut o procura unei matusi [sora vitrega a mamei lui] cu care noi nu putem discuta normal.intrebare: cum putem noi sa refuzam prezenta acestei matusi la notar sau la tribunal daca este cazul