avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate RomanE

Activitate RomanE

De 4 ani am terminat facultatea, si de atunci am depus cerere pentru post de economist, sau in lista de rezerva de cadre, imi era necesar la un curs, dar mi s-a raspuns ca nu sunt posturi, de atunci si pana astazi colegi si noi angajati au tot fost trecuti economisti, unii chiar fara diploma, D-NA, de la personal, sefa, si-a angajat sotul pe acest post, si stiu de la colege ca primeste mita pentru post, dar cand m-am hotarat sa-i fac un flagrant, a auzit discutia intre mine si o colega, a tipat, m-a dat afara din birou. jicniri, si tot tacamul, baa tot ea spune ca-mi face referat ca i-am vorbit urat. La ce institutie sa reclam ce face in societate?Este numita politic, nici studii nu avea cand a fost numita in post, acum a facut SPIRU H.Nu vreau sa intru peste ea in birou si sa o fac una cu pamantul. Multumesc.
Discuție TVA
Daca o societate de prestari servicii a fost notificata de un beneficiar ca este in faliment,facturile emise ulterior pentru servicii, acestui beneficiar mai au tva inclus in pret?
Multumesc.
Daca sunt atestat in domeniul Contabilitate si Informatica de Gestiune, mai am nevoie de un curs si de un atestat pentru a putea fi administrator de asociatie? Multumesc.
Discuție PADURI TAIATE
CUM PUTEN NOI ROMANII DE RAND, CARE AVEM NEVOIE DE AER CURAT, SA OPRIM DEFRISAREA PADURILOR. POATE SA DAM IN JUDECATA, PE CEI CARE AU DATORIA SA OPREASCA RETROCEDARILE ILEGALE SI TAIEREA?
Sunt casier la SC APA-CANAL GALATI,la noi in societate oricine poate veni si sa-ti ceara un act personal ,fara sa se prezinte,oricine poate veni sa-ti aduca reprosuri in legatura cu activitatea ta fara sa aiba competenta necesara..unde si cine mai poate remedia acest lucru,cand nici managerul societatii nu s-a prezentat la angajati,decat la un 1 de cand este in societate,si atunci doar ptr. a face observatii jignitoare.noi casierii nu avem drepturi doar obligatii.Putem remedia lucrul asta ?si unde? multumesc.