preietenu meu nu mi-a dat masina nu cred ca ar trebui sa i se faca dosar penal, el era singur acasa , eram mai multi si eu i-am zis ca ma duc sa stau in masina la el ca imi era rau si afara era frig (15.01.2010) am stat un pic duca care a venit un prieten si ne-am hotarat sa mergem pana la non-stop cand ne-a oprit radaru cu 65 la ora, m-au pus sa suflu in fiola mi-a iesit 0,63; am mers la spital nu m-am impotrivit , bine'nteles ca eram cumuca pe caciula , politai nu si-au dat seama ca nu-s cine trebe am dat sange si m-au lasat sa plec cam asta e povestea
Am condus beat fara premis cand ma oprit politia am dat datele unui prieten bun a caruia era si masina , lui i-am zis dimineata dar nu am mers la politie si am asteptat rezultatele de la sange care evident au iesit peste 1 la mie si acuma nu stiu ce o sa patesc ptr. ca nu pot sa il las sa i se faca dosar penal, oare pot cu un avocat bun sa iau cu suspendare
Va rog sa imi spuneti din punctul dvs. de vedere daca am vre-o sansa sa scap daca imi iese in sange peste 0,8 avand in vedere ca mai am o condamnare de 3 ani cu suspendare pentru furt din 2003 dar sunt inca sub supraveghere? va rog sa imi raspundeti cat mai repede posibil care ar fi variantele pt mine, precizez ca am avut 0,63 in aerul expirat si nu am avut accident sau ceva de genu,pur si simplu m-au oprit si cam atat. Multumesc anticipat