avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... beat fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

beat fara permis

Am condus beat fara premis cand ma oprit politia am dat datele unui prieten bun a caruia era si masina , lui i-am zis dimineata dar nu am mers la politie si am asteptat rezultatele de la sange care evident au iesit peste 1 la mie si acuma nu stiu ce o sa patesc ptr. ca nu pot sa il las sa i se faca dosar penal, oare pot cu un avocat bun sa iau cu suspendare
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:38, 4 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
si eu zic la fel..un avocat bun va paote face viata mai usoara.. bafta

preietenu meu nu mi-a dat masina nu cred ca ar trebui sa i se faca dosar penal, el era singur acasa , eram mai multi si eu i-am zis ca ma duc sa stau in masina la el ca imi era rau si afara era frig (15.01.2010) am stat un pic duca care a venit un prieten si ne-am hotarat sa mergem pana la non-stop cand ne-a oprit radaru cu 65 la ora, m-au pus sa suflu in fiola mi-a iesit 0,63; am mers la spital nu m-am impotrivit , bine'nteles ca eram cumuca pe caciula , politai nu si-au dat seama ca nu-s cine trebe am dat sange si m-au lasat sa plec cam asta e povestea
din ce oras sunteti?
nu vad ce legatura are orasul?

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate de cateva ore... Adela_72 Adela_72 Numerele roşii erau valabile 30 de zile din 18 oct până la 16 nov.(?). După calculele mele 30 de zile ar fi trebuit să expire în data de 17 noiembrie, ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Wilhalm Wilhalm Buna. Intamplarea face ca am sarbatorit o ziua de nastere a unui prieten care nu era din orasul meu si acolo am consumat alcol, pe la 12-1 noaptea m-am pus sa ... (vezi toată discuția)
Am condus masina fara permis pycyu68 pycyu68 Buna seara am si eu o mica poveste la care nu gasesc nici un raspuns am condus o masina fara a poseda permis de conducere fiind si sub influenta alcoolului ... (vezi toată discuția)