avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... beat fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

beat fara permis

Am condus beat fara premis cand ma oprit politia am dat datele unui prieten bun a caruia era si masina , lui i-am zis dimineata dar nu am mers la politie si am asteptat rezultatele de la sange care evident au iesit peste 1 la mie si acuma nu stiu ce o sa patesc ptr. ca nu pot sa il las sa i se faca dosar penal, oare pot cu un avocat bun sa iau cu suspendare
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:38, 4 Mai 2010
Contactati de urgenta avocat ,deoarece infractiunile comise ,atat in defavoarea dvs dar mai ales a prietenului-care practic a intentionat o fapta buna,conduc catre dosar penal
Din nefericire,atat dvs(conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie mai mare de 0,80 g./l.aer expirat-art 86 al.1 c.rut-pedeapsa 1 an la 5 ani inchisoare si fals privind identitatea-art.193 c.pen.-pedeapsa 3 luni la 3 ani,ambele fapte aflate in concurs real conf.art.33 lit.a cpen)cat si priteneului dvs(.pentru incredintarea unui vehicul unei persoane aflate sub influenta alcoolului--art.86 al.3 c.rrut-pedeapsa de la 1 an la 5 ani)vi se vor intocmi ,dosare penale,faptele ,din relatarile dvs.,fiind destul de evidente.
Daca prietenul dvs.va dovedi ,prin probatorii ca v-a incredintat cheile masinii cu alt scop,ar putea beneficia de prevederile art.18/1 c.pen,in sensul de a primi o amenda administrativa,aplicata de procuror.
Pentru dvs,va fi mai greu si trebuie sa angajati un avocat care sa va sustina si sa limiteze la minimul "consecintele penale" ale faptelor dvs,eventual la aplicarea unei pedepse cu suspendarea executarii,conf.art.18/1 c.pen.
Macar in ceasul al 12-lea abordati o atitudine sincera cu organele de urmarire penala si in instanta,recunoscand fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate de cateva ore... Adela_72 Adela_72 Numerele roşii erau valabile 30 de zile din 18 oct până la 16 nov.(?). După calculele mele 30 de zile ar fi trebuit să expire în data de 17 noiembrie, ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Wilhalm Wilhalm Buna. Intamplarea face ca am sarbatorit o ziua de nastere a unui prieten care nu era din orasul meu si acolo am consumat alcol, pe la 12-1 noaptea m-am pus sa ... (vezi toată discuția)
Am condus masina fara permis pycyu68 pycyu68 Buna seara am si eu o mica poveste la care nu gasesc nici un raspuns am condus o masina fara a poseda permis de conducere fiind si sub influenta alcoolului ... (vezi toată discuția)