avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcolemie de 0,63 in aerul expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcolemie de 0,63 in aerul expirat

Va rog sa imi spuneti din punctul dvs. de vedere daca am vre-o sansa sa scap daca imi iese in sange peste 0,8 avand in vedere ca mai am o condamnare de 3 ani cu suspendare pentru furt din 2003 dar sunt inca sub supraveghere? va rog sa imi raspundeti cat mai repede posibil care ar fi variantele pt mine, precizez ca am avut 0,63 in aerul expirat si nu am avut accident sau ceva de genu,pur si simplu m-au oprit si cam atat. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 22:15, 25 Februarie 2010
Vi s-au recoltat probe biologice la INML?B-)
da mi sau luat probe da nu mi-a iesit inca rezultatu
la stabilirea pedepsei pt.infr.rutiere se tine cont de recidiva...tot la infr.rutiere adica furtul nu conteaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului mady92 mady92 Salut as avea o intrebare din pacate tatal meu impreuna cu mine pe seara in juru orelor 18 si 20 am consumat 2.5 bere din care 1 l eu si tatal meu 1.5 l ... (vezi toată discuția)