avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate dianacatalin

Activitate dianacatalin

buna ziua as dori sa imi raspunda si mie cineva dak un administrator de asociatie are dreptul de a pune la avizierul blocului inafara de lista cu sumele de plata a fiecarui locatar alte afise in care se aduc denigrari la adresa unui locatar care are datorii la intretinere?de genul si il citez locatarul x ,, se ghideaza dupa sloganul intai carnatul si apoi intretinerea,, pe foi mari a4 cu rosu?va multumesc si astept un raspuns cat mai avizat o zi buna
multumim mult:coffee::wave:
ms. dar noi nu am facut nici o intelegere nu nea spus nimic de penalitati si in 2007 nu se puneau penalitati la nimeni si controlul de la primarie care la avut au constatat ca eram singura fam. cu penalitati nu avea nici un act contabil cu aceste penalitati si cei de la primarie care se ocupa cu asociatiile iau zis ca ca ceea ce a facut nu este bine si la 1700ron 855.50 penalitati este mult nu are cum juristi de la primarie neau zis ca este fals in acte publice sub semnatura privata sal actionam in judecata nu vrem sa ii facem rau bani la asociastie nu vrea sa ne primeasca am ajuns sa platim asociatia prin posta atunci noi de ce il mai platim?nu mai stim ce sa facemcred ca singura solutie este sal actionam in judecata:rtfm:
perioada este sep.2006oct.2007dar in decembrie 2007cand am achitat tot la asociatie nea dat la mana o adeverinta ca nu avem datori ca fara aceasta adeverinta nu puteam face schimbul de apartamente iar in martie 2008 la semnarea contractului a trebuit sa fim iar pe zero la asociatie intrucat am achitat si iar nea dat o adeverinta ca suntem la zi cu asociatia ca nu avem datori semnata de administrator si de presedintele de asociatie iar in mai2008 nea trimis o somatie ca avem de plata penalitatile de 855,50ron pe perioada mai sus mentionata. ce este de facut?:rtfm:
poate nu mam exprimat prea bine in anul 2006 am avut o datorie la intretinere de 1700 ron pe care am achitat-o intregal am vrut sa fac un schimb de apartament mi sa cerut sa fiu cu datoriile la zi am la mana o hartie semnata de administrator in dec 2007 ca nu am datorii in luna martie 2008 am alta hartie semnata de administrator si presedintele de asociatie ca nu am datorii la intretinere. in luna mai 2008 primesc somatie de plata ca am penalitati perioada 2006/2007 in valoare de 855,50 ron suma care nu mia fost adusa la cunostinta in perioada mai sus mentionata in momentul cand am primit aceasta somatie suma restanta era achitata de mult fara sa stiu nimic de penalitati avand si hartiile semnate de cei doi administrator si presedinte ca nu am datorii
buna ziua am si eu o problema cu administratorul intr-o perioada de trei luni am doua hartii la mana care atesta ca nu am datorii la asociatie dupa alte trei luni mi se cere o suma de 855,50 ron reprezentand penalitati la suma care o aveam de plata si care era achitata la zi de 5 luni va rog din suflet sa im idea si mie cineva un raspuns ce e de facutam toate hartiile la mana la o suma de 1700 ron am 855,55 ron penalitati care acum sunt bagate in restante intretinere care in luna octombrie anul trecut aveam plus pe chitanta la intretinere va rog sa ma ajutati#-o