avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... denigrarile unui administrator de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

denigrarile unui administrator de asociatie

buna ziua as dori sa imi raspunda si mie cineva dak un administrator de asociatie are dreptul de a pune la avizierul blocului inafara de lista cu sumele de plata a fiecarui locatar alte afise in care se aduc denigrari la adresa unui locatar care are datorii la intretinere?de genul si il citez locatarul x ,, se ghideaza dupa sloganul intai carnatul si apoi intretinerea,, pe foi mari a4 cu rosu?va multumesc si astept un raspuns cat mai avizat o zi buna
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:49, 1 Decembrie 2010
Nu are dreptul, daca in felul acesta va determina sa achitati restantele e o reusita pentru administratie. Scuze...
Atitudine comunistoida badaraneasca!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afise administrator propap propap Buna ziua! Are administratorul/administratia voie sa puna afise, in alta parte in afara de avizier, cu persoanele apartamentele restante? Pe usi, in lift,...? ... (vezi toată discuția)
Afisarea cheltuielilor la bloc sneki sneki Buna ziua ! Asi dori sa stiu daca exista un cadru legal sau o cale de atac la afisarea cheltuieliror lunare la bloc. Mai precis eu nu imi doresc sa apara in ... (vezi toată discuția)
Restante asociatia proprietar claudieta claudieta BUNA ZIUA. Am o matusa care a decedat in2014.am aflat dupa3ani.neamurile ne au ascuns acest fapt.presedintele asociatiei locatari a facut demersurile legal ... (vezi toată discuția)