am inteles cat de grav este ,dar incerc sa ajut aceasta firma sa iasa din impas.Iar in privinta faptului ca nu am dat dovada de profesionalism,cred ca va inselati.In momentul in care am inregistrat societatea in registrul operatorilor intracomunitari ,am cerut o fisa fiscala si am rugat sa se verifica daca societatea a avut depuse toate declaratiile.Am fost informata ca totul este in regula si in baza faptului ca a fost inregistrat in registrul operatorilor intracomunitari am considerat ca totul este ok.Actele contabile de la inceputul anului le-am primit abia acum,ptr ca au fost la administrator.Oricum cred ca aceste detalii nu trebuia sa le dau in mesaje,ptr ca eu am cerut un sfat din partea unor colegi care poate ar fi trecut prin aceeasi problema.Am rezolvat in final,am primit avertisment deoarece au inteles ca eu am avut intentia sa reglez aceasta problema la timp.Oricum va multumesc ptr ...sfatul dvs.
nu am declarat.Problema este ca in iulie cand am inceput eu la aceasta soc. si cand am fost la ei ptr inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari nu m-au avertizat asupra acestei probleme.Desi am intrebat daca sant probleme in privinta declaratiilor.
Am primit de curand de la finante o notificare ca nu am facut declaratia de mentiuni de trecere la tva lunar.Dupa care am constatat ca societatea a avut o achizitie intracomunitara in luna aprilie 2010.Nu stiu ce poate implica o asa mare intarziere ptr depunerea declaratiei(presupun ca pe cei de la finante nu ii intereseaza ca nu tineam eu evidenta contab.in aceea perioada).Va rog frumos un sfat ptr ca trebuie sa ma prezint la finante.
In 1997 prietenul meu avea o firma in care era unic asociat,iar mie mi-a dat doar drept de semnatura in banca ptr file cec.Dar el pe percursul activitatii nu a platit mai multe file de cec,dar binenteles ca stiam si eu,iar prejudiciul a fost de 20000lei (noi),eu am dat acel teren unei firme care comercializa tigari ptr achitarea datoriei.In urma acestor fapte am fost inchisa 1an si 6 luni,si binenteles cu cazier.Am incercat sa-mi fac reabilitarea dar mi-au spus ca nu se poate ca nu s-a achitat tot prejudiciul,mentionez ca pe parcursul procesului am incercat sa cer separarea de prejudiciu dar fostul meu prieten nu a vrut.
Se mai poate face reabilitarea pentru un caz de inselaciune de acum 10 ani,tinand cont ca in dosar sant doua persoane si nu s-a achitat prejudiciul.Mai precis una din parti a ipotecat un teren care daca nu era achitat prejudiciul aferent in 5zile devenea proprietar unul din cei carora trebuia achitati banii care acum sant constituiti ca prejudiciu.Iar cea de a doua persoana din dosar nu vrea sa faca separarea de prejudiciu.Oare dintr-o incapatanare a unui om nu mai poti reabilitat toata viata? va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc ptr intelegere