Am primit de curand de la finante o notificare ca nu am facut declaratia de mentiuni de trecere la tva lunar.Dupa care am constatat ca societatea a avut o achizitie intracomunitara in luna aprilie 2010.Nu stiu ce poate implica o asa mare intarziere ptr depunerea declaratiei(presupun ca pe cei de la finante nu ii intereseaza ca nu tineam eu evidenta contab.in aceea perioada).Va rog frumos un sfat ptr ca trebuie sa ma prezint la finante.
Trebuie sa mergeti daca v-au chemat.Nu stiu ce sfat am putea sa va dam.Faceti declaratia prin care treceti la tva lunar si cereti corectie de tva pana in prezent.Inteleg ca nu ati remediat problema tva-ului nici in prezent.
nu am declarat.Problema este ca in iulie cand am inceput eu la aceasta soc. si cand am fost la ei ptr inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari nu m-au avertizat asupra acestei probleme.Desi am intrebat daca sant probleme in privinta declaratiilor.
amendă de la 1.000 la 5.000 lei, pentru persoanele juridice.
Aveti mai jos link-ul cu declaratia si instructiuni
static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/decl_092_2009.pdf
Declaratia 390
ioanaep
Buna ziua,
In Noiembrie 2010 a luat fiinta societatea noastra, iar intrebarea mea este daca declaratia 390 se depune lunar sau trimestrial in cazul in care ... (vezi toată discuția)