Se mai poate face reabilitarea pentru un caz de inselaciune de acum 10 ani,tinand cont ca in dosar sant doua persoane si nu s-a achitat prejudiciul.Mai precis una din parti a ipotecat un teren care daca nu era achitat prejudiciul aferent in 5zile devenea proprietar unul din cei carora trebuia achitati banii care acum sant constituiti ca prejudiciu.Iar cea de a doua persoana din dosar nu vrea sa faca separarea de prejudiciu.Oare dintr-o incapatanare a unui om nu mai poti reabilitat toata viata? va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc ptr intelegere
Printre conditiile in care cererea de reabilitare ar putea fi admisa , iar instanta ar dispune reabilitarea fostului condamnat, se numara si achitarea obligatiilor civile.Daca insa titularul cererii de reabilitare dovedeste buna lui credinta, in sensul ca nu a avut mijloace prin care sa poata repara prejudiciul, instanta ar putea dispune reabilitarea.Incercati deci...
In 1997 prietenul meu avea o firma in care era unic asociat,iar mie mi-a dat doar drept de semnatura in banca ptr file cec.Dar el pe percursul activitatii nu a platit mai multe file de cec,dar binenteles ca stiam si eu,iar prejudiciul a fost de 20000lei (noi),eu am dat acel teren unei firme care comercializa tigari ptr achitarea datoriei.In urma acestor fapte am fost inchisa 1an si 6 luni,si binenteles cu cazier.Am incercat sa-mi fac reabilitarea dar mi-au spus ca nu se poate ca nu s-a achitat tot prejudiciul,mentionez ca pe parcursul procesului am incercat sa cer separarea de prejudiciu dar fostul meu prieten nu a vrut.