avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Palade Costel

Activitate Palade Costel

Buna ziua!Acum cativa ani,respectiv in 2002 am cumparat un teren in intravilanul unei localitati, cu toate formele legale,respectiv contract vanzare cumparare,prin notar public,cadastru facut pe terenul respectiv.La ora actuala m-am adresat unei institutii de proiectari pentru a obtine o autorizatie de constructie,unde mi s-a spus ca trebuie sa fac un nou cadastru,pentru ca acela din 2002 nu mai este valabil.As dori sa stiu daca acest lucru este normal si corect,pentru ca eu am platit o data in 2002 pentru efectuarea cadastrului pentru acest teren,si daca pot actiona pe cineva in judecata (respectiv statul),pentru ca mi se pare un abuz.Multumesc.
Buna ziua!In anul 2005,m-am angajat la o firma in Bucuresti,al carui patron era din cate am inteles Italian.Am plecat la lucru cu aceasta firma in Italia,de unde mi s-a cerut sa-mi trimita sotia prin posta,cartea de munca la firma din Bucuresti.In anul 2008 m-am intors in tara si am constatat ca firma isi muta-se sediul in ploiesti dar era in faliment. Cu ajutorul altor colegi mi-am gasit cartea de munca,in care am constatat ca din cei trei ani lucrati,mi-a operat in cm. doar un singur an,respectiv 04.04.2005-01.05.2006 si in acelasi timp cm nu mi-a fost incheiata.Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti unde trebuie sa ma adresez pt a-mi recupera cei doi ani pierduti,daca se mai poate si sa imi inchid cartea de munca pt a ma putea angaja la alta firma.Va multumesc.

Buna ,ziua.Asa cum am specificat si in primul subiect,administratorul firmei a fost un italian,care acum am inteles ca este arestat.Cartea demunca am recuperato de la un colaborator de-al sau din Ploiesti,care m-ia trimis-o prin posta,si asa cum am mai spus fara a fi incheiata.Mentionez ca ultima stampila in c.m.apartine ITM BUCURESTI.Va rog sa-mi spuneti unde si cui sa ma adresez.In aceasta situatie sunt mai multi colegi de-ai mei.