avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema cu,cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema cu,cartea de munca

Buna ziua!In anul 2005,m-am angajat la o firma in Bucuresti,al carui patron era din cate am inteles Italian.Am plecat la lucru cu aceasta firma in Italia,de unde mi s-a cerut sa-mi trimita sotia prin posta,cartea de munca la firma din Bucuresti.In anul 2008 m-am intors in tara si am constatat ca firma isi muta-se sediul in ploiesti dar era in faliment. Cu ajutorul altor colegi mi-am gasit cartea de munca,in care am constatat ca din cei trei ani lucrati,mi-a operat in cm. doar un singur an,respectiv 04.04.2005-01.05.2006 si in acelasi timp cm nu mi-a fost incheiata.Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti unde trebuie sa ma adresez pt a-mi recupera cei doi ani pierduti,daca se mai poate si sa imi inchid cartea de munca pt a ma putea angaja la alta firma.Va multumesc.

Buna ,ziua.Asa cum am specificat si in primul subiect,administratorul firmei a fost un italian,care acum am inteles ca este arestat.Cartea demunca am recuperato de la un colaborator de-al sau din Ploiesti,care m-ia trimis-o prin posta,si asa cum am mai spus fara a fi incheiata.Mentionez ca ultima stampila in c.m.apartine ITM BUCURESTI.Va rog sa-mi spuneti unde si cui sa ma adresez.In aceasta situatie sunt mai multi colegi de-ai mei.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:32, 9 Martie 2010
Firma la care ati fost angajat unde a avut sediul social?
Palade Costel a scris:

Primul sediu l-a avut in Bucuresti in strada Banu Udrea.

adrianmarin a scris:

Daca firma mai exista va deplasati la sediul firmei , daca nu , la ITM

Palade Costel a scris:

Firma nu mai exista,la care ITM sa ma adresez pentru ca eu sunt din Bacau

adrianmarin a scris:

La ITM-ul de care apartinea firma respectiva (sectorul respectiv) si care a preluat cartile de munca de la aceasta (in cazul in care le-a depus...:O)

Palade Costel a scris:
Firma se chema [EDITAT].Dar eu nu stiu de care sector apartinea si mai mult de atat nu stiu daca,cartile de munca au fost depuse la ITM.Dar v-am spus ca ultima stampila si semnatura a persoanei care a facut inscrierea apartine ITM [EDITAT]

freeelis a scris:

Inspectorul respectiv apartine de sect.3 .... mergeti si luati legatura cu sefa de sector si va va pune in legatura cu inspectorul la care a fost sau este arondat acest angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera cartea de munca? raluca.raileanu raluca.raileanu Buna ziua, Tatal meu se afla intr-o situatie destul de complicata si v-as ruga sa-i dati un sfat.Acum 2 ani a fost plecat in strainatate la munca printr-o ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca myrya myrya Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca angajatorul este obligat sa imi aduca cartea de munca la sediul unde am lucrat si unde am depuso cand m-am angajat ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la o firma care nu m-a angajat cu forme legale iftimenina iftimenina Buna ziua !Am lucrat la o firma si nu am fost angajata cum as putea sa imi recupar bani de la ei (nu imi dadeau toti banii lunar si mai am de recuperat 3000 ... (vezi toată discuția)