avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate LaurS

Activitate LaurS

Salutare,

Din cate am inteles legea e aprobata si de la 1 aprilie ar trebui sa se poata obtine aceste buletine biometrice. Stie cineva daca se si aplica acest lucru, chiar se pot obtine aceste buletine?
Buna ziua,

Vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala, domeniul de activitate fiind creea de bijuterii fantasy ( asa spusele handmade ) asadar doar pietre semi-pretioase, sarme, etc.

La PFA m-am tot lovit de acel certificat de competenta ( imi scapa acum numele exact ). La II am gasit pe siteul ONRC un link interesant: [ link extern ]

La punctul 9 "daca este cazul" :
- documentele care atestă pregătirea profesională (fotocopii certificate olograf);
- documentele care atestă experienţa profesională (fotocopii certificate olograf);

Eu prin "daca este cazul" inteleg ca nu este obligatoriu si in cazul meu nu chiar nu am de unde sa obtin un astfel de document deoarece nu exista cursuri pentru asa ceva. Cu alte cuvinte pot infiinta o II fara probleme nu ?

Daca gresesc rog pe cineva sa ma contrazica.

P.S. daca este cineva care se ocupa ( redactarea actelor, pregatirea lor, etc ) de infiintarea de II in Bucuresti rog sa imi trimita un mesaj privat.

Multumesc anticipat,
Laurentiu Stanescu
Buna seara,

As dori si eu sa stiu aproximativ cat ma costa redactarea statutului si a actului constitutiv. Ideal ar fi sa ma poata ajuta un avocat de pe acest forum ( contra cost, desigur )

Ma puteti contacta prin mesageria privata a formului sau la adresa de e-mail stanescu.laur@gmail.com

Va rog cat mai urgent!

Multumesc anticipat
Buna ziua,

Am si eu 2 nelamuriri legate de infiintarea unei asociatii.

1. Legat de sediu. Am citit ca sediul trebuie sa fie in proprietatea unuia din membrii fondatori. Daca nici un membru fondator nu detine o locuinta ce variante sunt?

2. Pentru infiintarea asociatiei este nevoie de 3 membrii. Dupa infiintarea acesteia cei 3 membrii trebuie sa ramana in asociatie sau pot parasii asociatia?

Multumesc anticipat.