multumesc mult. Asta inseamna ca ,am toate sansele in instanta,din moment ce ,notarul,daca nu ar fi avut un pret bun pamantul,nu ar fi incheiat actul.
eu nu am semnat nimic, a semnat doar fosta sotie,pe vremea respectiva eram casatoriti,iar eu eram plecat in italia
actul a fost facut si inregistrat la notar. de altfel dupa divort ,am mers la notariat si am cerut o copie care mi-a fost eliberata
Buna seara doamnelor si domnilor. In urma cu un an,am cumparat un pamant cu sotia de la un bunic de-al ei. Am divortat de ea,fara partaj. Acum cateva zile,am primit in posta o citatie,precum ca sunt chemat in judecata,ptr ca vanzatorul,bunicul ei,isi revendica inapoi pamantul,ptr ca nu ar fi fost vandut,ci doar un act de gratulare a nepoatei,si ca pretul platit a fost unul derizoriu. Partea mai proasta e ca ,banii i-am dat sotiei sa se ocupe de cumparare si acte ,iar eu nu am nici o dovada in acest sens ca i-am dat ei banii. Intrebare: ce pot face eu acum? pamantul e cumparat di banii mei,actele idem din banii mei
Inainte sa ma casatoresc,actuala mea sotie ,si-a refinantat un credit deja existent. Cu banii obtinuti,printre altele am achizitionat un autoturism,pe numele meu. La scurt timp dupa,ne-am casatorit. Acum dupa mai bine de doi ani,divortam.Mentionez ca ratele la acel imprumut,le plateam impreuna. Acum,ea vrea autoturismul,doar pentru ea. E posibil asa ceva in instanta?
in cazul in care terenul este in propietatea ta ,poti pune orice fel de clauza iti doresti ...ideea e ,ca beneficiarul contractului de comodat ,sa fie de acord
ce acte si ce avizari imi sunt de trebuinta in deschiderea unui salon de masaj erotic