avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate dan apostol

Activitate dan apostol

multumesc mult. Asta inseamna ca ,am toate sansele in instanta,din moment ce ,notarul,daca nu ar fi avut un pret bun pamantul,nu ar fi incheiat actul.
eu nu am semnat nimic, a semnat doar fosta sotie,pe vremea respectiva eram casatoriti,iar eu eram plecat in italia
actul a fost facut si inregistrat la notar. de altfel dupa divort ,am mers la notariat si am cerut o copie care mi-a fost eliberata
Buna seara doamnelor si domnilor. In urma cu un an,am cumparat un pamant cu sotia de la un bunic de-al ei. Am divortat de ea,fara partaj. Acum cateva zile,am primit in posta o citatie,precum ca sunt chemat in judecata,ptr ca vanzatorul,bunicul ei,isi revendica inapoi pamantul,ptr ca nu ar fi fost vandut,ci doar un act de gratulare a nepoatei,si ca pretul platit a fost unul derizoriu. Partea mai proasta e ca ,banii i-am dat sotiei sa se ocupe de cumparare si acte ,iar eu nu am nici o dovada in acest sens ca i-am dat ei banii. Intrebare: ce pot face eu acum? pamantul e cumparat di banii mei,actele idem din banii mei
Inainte sa ma casatoresc,actuala mea sotie ,si-a refinantat un credit deja existent. Cu banii obtinuti,printre altele am achizitionat un autoturism,pe numele meu. La scurt timp dupa,ne-am casatorit. Acum dupa mai bine de doi ani,divortam.Mentionez ca ratele la acel imprumut,le plateam impreuna. Acum,ea vrea autoturismul,doar pentru ea. E posibil asa ceva in instanta?
Răspuns la discuția Contract de comodat
in cazul in care terenul este in propietatea ta ,poti pune orice fel de clauza iti doresti ...ideea e ,ca beneficiarul contractului de comodat ,sa fie de acord
ce acte si ce avizari imi sunt de trebuinta in deschiderea unui salon de masaj erotic