avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bun dobandit inaintea casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bun dobandit inaintea casatoriei

Inainte sa ma casatoresc,actuala mea sotie ,si-a refinantat un credit deja existent. Cu banii obtinuti,printre altele am achizitionat un autoturism,pe numele meu. La scurt timp dupa,ne-am casatorit. Acum dupa mai bine de doi ani,divortam.Mentionez ca ratele la acel imprumut,le plateam impreuna. Acum,ea vrea autoturismul,doar pentru ea. E posibil asa ceva in instanta?
Cel mai recent răspuns: Ersin Dervis , Consultant resurse umane 22:20, 24 Aprilie 2012
Nu a-ti facut clara situatia .Daca autoturismul a fost achizitionat inainte de casatorie este bunul dumneavoastra , acum in instanta ea va trebui sa dovedeasca faptul ca acel autoturism provine din creditul obtinut .Pe de alta parte creditul contractat de sotia dumneavoastra inainte de casatorie poate fi considerat o dataorie inainte de casatorie si nu era obligatia dumneavoastra sa platiti acel credit. Bunurile ca si datoriile provenite inainte de casatorie sunt individuale si nu se includ in partaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament,impartire bunuri,minor custodie dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna seara si la multi ani ani la toata lumea, Vreau sa adresez si eu o intrebare referitoare la un divort care este pe rol si in care va fii si un ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare intre soti adrian.cristea adrian.cristea Buna. Ma lovesc si eu de urmatoarea spetza. Sunt divortat din februarie 2009 si nu am facut partajul cu fosta mea sotie. Divortul a fost pronuntat definitiv ... (vezi toată discuția)