avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj apartament,impartire bunuri,minor custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj apartament,impartire bunuri,minor custodie

Buna seara si la multi ani ani la toata lumea,

Vreau sa adresez si eu o intrebare referitoare la un divort care este pe rol si in care va fii si un partaj.

Adica eu si sotia cu care sunt in divort am cumparat un apartament achizitionat printr-un contract de schimb,in care ea a venit cu partea ei o garsoniera care este trecuta in contract ca bun propriu inainte de casatorie cu cota de 41 la suta iar 57 la suta(5000 ron scrie ca i-am avut) este imprumutat prin credit ipotecar de mine in care eu sunt beneficiarul creditului.

apartamentul a fost achizitionat anul trecut prin aprilie,timp in care eu sunt singurul care am platit ratele si suntem despartiti in fapt din octombrie 2016,timp in care am platit ratele desii ea ma dat afara de acolo.

CE SANSE AS AVEA MACAR LA IMPARTIREA DE APARTAMENTULUI,JUMATE JUMATE ,eu neavand unde sa stau la ora actuala,acum stau in chirie?
Sau daca ea avand un salariu de 500 lei poate sa obtina de la instanta imprumutul de la banca ,daca eu nu sunt de acord,sau daca as vrea sa o despagubesc eu cu diferenta de bani.

In privinta bunurilor ea mia luat bonurile si facturile si nu am nici un act pe o parte din lucrurile din casa.....

Si in privinta minorului ce sanse pot sa am ca tata sa obtin custodia,dat fiind in fapt ca partipic si acum la cresterea copilului si la educatie,platesc tot ce inseamna cheltuieli pt minor.
Iar sotia nu prea sa inteleaga ce inseamna custodie comuna si face ce vrea cu minorul,si nu ma informeaza cu nimic,trebuie sa zmulgi cu rugaminti si discutii aprinse detalii despre ce se intampla cu minorul.

Eu in prima instanta am vrut sa ii las tot,dar cand am inceput sa ma lovesc de salbaticia cu care se manifesta si cand am observat ca nici grija fata de minor nu se mai manifesta ca atunci cand eram impreuna si s-a diminuat vizibil,plus ca a inceput sa ma denigreze ff rau la copil ,am decis sa schimb totul.

CUM VEDETI SITUATIA SI C-AM CE CREDETI CA POT OBTINE.

Alte discuții în legătură

Custodia copilului meu koko78 koko78 buna.as avea si eu o intrebare ?sunt in divort ,bebele meu are 5 luni.pot sa obtin custodia lui?sotia are rate de 5 mil.in caz de divort ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Custodie copii și partaj bunuri și apartament cornycorny cornycorny Buna seara, sunt căsătorit, am doi copii minori în vârstă de 6 și 8 ani, până anul trecut am locuit la soacră-mea, soția din anul 2012-2014, a plecat ... (vezi toată discuția)
Divort+custodie+partaj dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna ziua, In momentul de fata ma aflu in divort cu sotia si am un copil minor,noi fiind despartiti in fapt de prin octombrie.Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)