Am si eu o mica problema si ce ma sfatuiti ........eu am divortat de sotie pe 12.04.2010 cu un copil minor fara partaj ... deci noi avem un apartament in contractul apartamentului figurez si eu si sotia ( fosta) ca propietari ...eu lucrez la bucuresti iar locuinta noastra este in calarasi in seara de 24 .04.2010 am venit acasa si am observat ca a schimbat iala la usa numai puteam sa intru in casa ...am sesizat politia dar ei mi-a spus ca nu poate face nimic in cazuri din astea ...deci am dormit afara pana a doua zii cand a venit ia de unde era plecata ..ce este defacut in cazul acesta ..va rog sa imi spuneti ce pot sa fac si care este consetintele de ambele parti ....pe deasupra din cate am auzit ia a bagat cu chirie in caza niste persoane straine fara acte facut intre ei ( ilegal) si far acordul meu .
Buna ziua .
Mai acuma 4 ani Mama mea locuia cu chirie intr-un apartament ( de 28 de ani ) apartamentul era de la primarie ( fondul locativ de stat ) la vremea aceia avea si o datorie estimata la cateva milioane bune ...si era pe cale sa o de-a afara din apartament ,iar eu am deci sa fac imprumut la Banca sa achit datoria si sa cumparat apartamentul ...asa am si facut, in contractul de vanzare -cumparare este specificata eu si sotia mea la vremea acea eram deja casatoriti si avem si un copil , acuma am decis sa divortam iar apartamentul nu vreau sa al pierd ....deci din 1978 pana in 2006 parintii mei au stat acolo cu chirie iar eu la-m cumparat de la fondul locativ de stat si am platit si datorile ...
Si inca ceva daca dupa divort ia nu a inaintat procedura de partaj pot sa o dau afara din apartament sau daca fac asta ce se poate intampla . Ps: Orice detaliu este bun ..va rog sa ma ajutati .