avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu sotia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu sotia

Am si eu o mica problema si ce ma sfatuiti ........eu am divortat de sotie pe 12.04.2010 cu un copil minor fara partaj ... deci noi avem un apartament in contractul apartamentului figurez si eu si sotia ( fosta) ca propietari ...eu lucrez la bucuresti iar locuinta noastra este in calarasi in seara de 24 .04.2010 am venit acasa si am observat ca a schimbat iala la usa numai puteam sa intru in casa ...am sesizat politia dar ei mi-a spus ca nu poate face nimic in cazuri din astea ...deci am dormit afara pana a doua zii cand a venit ia de unde era plecata ..ce este defacut in cazul acesta ..va rog sa imi spuneti ce pot sa fac si care este consetintele de ambele parti ....pe deasupra din cate am auzit ia a bagat cu chirie in caza niste persoane straine fara acte facut intre ei ( ilegal) si far acordul meu .
pentru a evita toate neplacerile cauzate de divort o solutie convenabila ar fi partajarea bunurilor comune dobindite in timpul casatoriei. incercati sa luati legatura cu sotia si sa incercati partajarea tuturor bunurilor comune pe cale amiabila, pentru a evita situatiile tensionate si neplacute. daca acest lucru nu este realizabil, puteti formula o actiune in instanta pentru partajarea bunurilor comune.
Actionati in sensul evacuarii chiriasilor pe cale de ordonanta presedintiala si al efectuarii partajul , sesizand judecatoria in a carei raza teritoriala e situat imobilul (Calarasi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept locuinta in timpul divortului ela76 ela76 In cazul unei mame cu un copil minor de 6 ani jumatate, care este in divort si s-a mutat in chirie, are sanse de castig daca solicita in cadrul procesului de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru a-si lua lucrurile personale? asaveid asaveid x casatorita cu y. x a depus cererea de divort, a parasit domiciliul comun deoarece y consuma alcool si nu se mai putea locui impreuna cu dansul, dupa care ... (vezi toată discuția)
Despartire in fapt badila steluta badila steluta daca o familie se desparte in fapt pina la partajare fiecare poate uza de bunul celuilalt . de exemlu sotul imi poate opri o masina care este propietatea ... (vezi toată discuția)