avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate acalin17

Activitate acalin17

Discuție import china
buna ziua, am o ruda in china si as putea sa imi trimita colete cu adidasi/haine replica in RO insa nu le pot trece la vama pt ca nu am factura pe ele, nu se poate elibera factura pe replici.Cum pot primi pachetul, eventual sa declare acea persoana ca este pt uzul meu personal, ca un cadou sau ceva de genu, colete maxim 10kg. Cum as putea face ????
Răspuns la discuția BO refuzat la plata .
am incercat dar zice ca nu mai are produsele, ca unele le-a vandut cu amanuntul si nici nu vrea sa le returneze.
buna ziua, am primit in urma cu 2 luni un BO la scadenta in valoare de 10.000lei , care mi-a fost refuzat la plata, motiv bineinteles insuficient sold in contul respectiv.
am inteles ca nu prea o sa mai vad acesti bani, doar daca dovedesc ca emitentul a avut de la bun inceput intentii frauduloase.mentionez ca emitentul nu are niciun bun pe care l-as putea primi in schimbul acestei sume.
Cum pot dovedi ca emitentul a avut de la bun inceput intentii de inselatorie ?acesta imi spune ca nu mai face plata respectiva deoarece marfa livrata a fost de proasta calitate si nu s-a putut folosi de aceasta.
va rog sa ma ajutati cat mai rapid cu unele informatii
va multumesc anticipat.