avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... import china
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

import china

buna ziua, am o ruda in china si as putea sa imi trimita colete cu adidasi/haine replica in RO insa nu le pot trece la vama pt ca nu am factura pe ele, nu se poate elibera factura pe replici.Cum pot primi pachetul, eventual sa declare acea persoana ca este pt uzul meu personal, ca un cadou sau ceva de genu, colete maxim 10kg. Cum as putea face ????
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:04, 18 Martie 2010
Buna seara.
Daca nu vi se poate emite factura ,e mai greu de vamuit marfa .Eventual cu aviz sau ceva inlocuitor. Sunati totusi si la un punct postal -vamal din orasul dvs.si va veti lamuri mai bine de la sursa.Puteti accesa si www.customs.ro ,sectiunea calatori,pentru a va clarifica mai bine.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vamuirea sau taxarea coletelor din china ContSters200730 ContSters200730 Buna seara tuturor. Intreb aici dupa lungi cautari fara rezultat pe google. Sper ca cineva sa imi raspunda daca nu din experienta personala cat de cat ... (vezi toată discuția)
Voi avea probleme la vama? Andrei13z Andrei13z Buna ziua, doresc sa achizitionez o pereche de adidasi si un tricou replica, din China. Conform site-ului web customs.ro te interzisă introducerea în ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale colete uk-ro pentru persoane fizice CHANEL CHANEL O persoana din UK trimite un colet cu haine - cadou -catre o persoana din Romania -e vorba de 5 piese de imbracaminte pentru uz personal -asta ca sa nu se ... (vezi toată discuția)