buna ziua, am primit in urma cu 2 luni un BO la scadenta in valoare de 10.000lei , care mi-a fost refuzat la plata, motiv bineinteles insuficient sold in contul respectiv.
am inteles ca nu prea o sa mai vad acesti bani, doar daca dovedesc ca emitentul a avut de la bun inceput intentii frauduloase.mentionez ca emitentul nu are niciun bun pe care l-as putea primi in schimbul acestei sume.
Cum pot dovedi ca emitentul a avut de la bun inceput intentii de inselatorie ?acesta imi spune ca nu mai face plata respectiva deoarece marfa livrata a fost de proasta calitate si nu s-a putut folosi de aceasta.
va rog sa ma ajutati cat mai rapid cu unele informatii
va multumesc anticipat.
Incearca sa-ti iei marfa inapoi daca nu a folosit-o (si daca zice ca a fost de proasta calitate n-ar fi trebuit s-o foloseasca deci teoretic ar putea sa ti-o returneze)
investiti B.O. si puneti-le in executare iar daca sunt avalizate incepeti executarea silita si impotriva avalistului , poate totusi societatea detine ceva bunuri urmaribile succes
Am avut BO avalizat in nume propriu de la un individ (in urma cu aprox 2 ani). Mi-a fost refuzat si l-am executat silit. Nu am avut ce sa i-au nici de pe el si nici de pe societate. Actiunea e in continuare in justitie insa slabe sanse sa mai recuperez ceva. Poate doar sa raspunda penal.
Bo avalizat
anders
Buna ziua.
Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)