avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BO refuzat la plata .
Discuție deschisă în Executare silită

BO refuzat la plata .

buna ziua, am primit in urma cu 2 luni un BO la scadenta in valoare de 10.000lei , care mi-a fost refuzat la plata, motiv bineinteles insuficient sold in contul respectiv.
am inteles ca nu prea o sa mai vad acesti bani, doar daca dovedesc ca emitentul a avut de la bun inceput intentii frauduloase.mentionez ca emitentul nu are niciun bun pe care l-as putea primi in schimbul acestei sume.
Cum pot dovedi ca emitentul a avut de la bun inceput intentii de inselatorie ?acesta imi spune ca nu mai face plata respectiva deoarece marfa livrata a fost de proasta calitate si nu s-a putut folosi de aceasta.
va rog sa ma ajutati cat mai rapid cu unele informatii
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: luciandang , utilizator 10:32, 1 Martie 2010
Incearca sa-ti iei marfa inapoi daca nu a folosit-o (si daca zice ca a fost de proasta calitate n-ar fi trebuit s-o foloseasca deci teoretic ar putea sa ti-o returneze)
am incercat dar zice ca nu mai are produsele, ca unele le-a vandut cu amanuntul si nici nu vrea sa le returneze.
investiti B.O. si puneti-le in executare iar daca sunt avalizate incepeti executarea silita si impotriva avalistului , poate totusi societatea detine ceva bunuri urmaribile succes
Am avut BO avalizat in nume propriu de la un individ (in urma cu aprox 2 ani). Mi-a fost refuzat si l-am executat silit. Nu am avut ce sa i-au nici de pe el si nici de pe societate. Actiunea e in continuare in justitie insa slabe sanse sa mai recuperez ceva. Poate doar sa raspunda penal.

Iti urez bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat de administrator ionel.balasescu ionel.balasescu Va rog sa ma ajutati si pe mine!!! Am luat marfa de la o firma cu plata la termen lasand BO avalizat de administrator,am vandut marfa la alta firma tot la ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat, societate in insolventa robertsega32 robertsega32 in cazul in care avem un bo avalizat, iar firma a intrat in insolventa, putem sa ne indreptam spre avalist, care era si administratorul societatii? (vezi toată discuția)