avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bo avalizat, societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bo avalizat, societate in insolventa

in cazul in care avem un bo avalizat, iar firma a intrat in insolventa, putem sa ne indreptam spre avalist, care era si administratorul societatii?
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 19:18, 15 Iulie 2010
Binenteles. Investiti B.O. cu formula executorie si solicitati executorului judecatoresc executarea silita a avalistului.
noua ne a spus un jurist ca, in cazul in care societatea e in insolventa, nu putem sa ne mai indreptam mai departe spre avalist.
Din pacate a-ti fost indus in eroare, informatia primita de dumneavoastra fiind eronata.
Personal, la data de azi, am pe rol un dosar care are ca obiect tocmai executarea avalistului.
Nici macar nu este obligatoriu ca sa va indreptati in prealabil impotriva avalizatului, puteti incepe demersurile direct impotriva avalistului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita avalist b.o. emis de societate intrata in insolventa gabrieladina gabrieladina Buna ziua, Un debitor al societatii noastre mi-a emis un bo, avalizat in nume personal de administratorul societatii, ulterior societatea a intrat in ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat de administrator ionel.balasescu ionel.balasescu Va rog sa ma ajutati si pe mine!!! Am luat marfa de la o firma cu plata la termen lasand BO avalizat de administrator,am vandut marfa la alta firma tot la ... (vezi toată discuția)
B.o. avalizat iolymys iolymys In cererea de investire cu titlu executoriu a unui bilet la ordin avalizat trebuie facuta referire expresa si la avalist, daca acesta este administratorul s.c. ... (vezi toată discuția)